Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Holly a Gerry se vracejí z návštěvy od její matky. Hádají se a vyčítají si, že nemají peníze, dítě… Jejich hádka se ale nakonec změní v příjemné usmiřování. Je jim spolu dobře.  V baru Hollyiny matky se schází skupinka lidí. Nejde však o nějakou veselou událost. Důvodem je Gerryho smrt. Je zde Holly a jejich přátelé. Poté se Holly uzavírá do sebe a myslí jen a jen na Gerryho. Dokonce s ním i rozmlouvá. I po třech letech je Holly živa pouze ze vzpomínek na Gerryho. V den jejích třicetin ji navštěvuje matka a přátelé. Všichni jsou zaskočeni tím, jak Holly žije a na nic nedbá. Dávají do pořádku i její byt. Holly dostává balíček. Je v něm záznam, který Gerry musel pořídit v době, kdy již věděl, že umírá. Sděluje na něm Holly, ať hlavně začne žít a že od zítřka jí začnou chodit jeho dopisy, což si zařídil...Holly se jde bavit, ale myšlenkami stejně končí u Gerryho. V baru u své matky rozmlouvá s Danielem, který zde pracuje. Pak z opilosti usíná. Ráno nachází dopis od Gerryho. Ten ji nabádá, aby si koupila něco pěkného na sebe. Za pomoci své kamarádky Sharon se Holly vrací do práce. Druhý den dostává další dopis od Gerryho. Žádá ji, aby vystoupila na karaoke. To už kdysi udělala, ale měla pád a poranila se. Tentokrát zpívá jen pro Gerryho. Večer zde ještě vede rozhovor s Danielem. Ten ji později pomáhá zabalit a odnést Gerryho věci. V dalším dopisu Gerry posílá Holly a její kamarádky Denise a Sharon na dovolenou, kterou zařídil – do jeho rodného Irska. Zde si Holly uvědomuje, že na rozdíl od ní její kamarádky „žijou“: jedna čeká dítě a druhá se bude vdávat. Ona poznává Williama – bývalého kamaráda jejího manžela, se kterým dokonce stráví noc. Pak se vydává za Gerryho rodiči. Zde na ni čeká další dopis od Gerryho... (TV Prima)

(více)

Recenze (887)

WhiteDevill 

všechny recenze uživatele

Z toho filmu jsem neskutečně rozčarovaná.Kniha je dokonalá,napsána tak,že i když nechcete,tak se vžijete do Holly tak neskutečně,až vás bolí to,že Gerry zemřel a nechal vás tak jen tak na holičkách...Film je slabý odvar... ()

zhulosek 

všechny recenze uživatele

Jeden by si myslel, že Gerard umí zahrát jen ty uřvané svalovce typu král Leonidas, ale ono ne... Výborný nápad, který LaGravenese servíruje s takovou precizností, že ani chlapské očko nezůstane na konci suché! ()

Michelle270 

všechny recenze uživatele

Nejsem citlivka, která brečí u každého filmu, který vidí, dokonce spíš nebrečím vůbec v porovnání s jinými. Nicméně tenhle film mě dokázal rozbrečet téměř na začátku a k mému překvapení jsem brečela ještě 15 min po konci filmu. Úžasný film, který nenechá oči suché. ()

ciapok

všechny recenze uživatele

americká pozérska komédia s prvkami drámy... chýbalo už len to "uuuuuuu" v seriálových komédiách v prekvapivých smutných pasážach, ktoré spustia nahratí komparzisti. Hilary Swank obstojne zahrala a nebyť jej, vypol by som tento film nie v polovici, ale po 4. minúte. Nie je to zbytocny film, nasiel nepochybne mnozstvo divákov a nie medzi hlupákmi (ok, trocha guilty pleasure...parkrat som sa zchuti zasmial, uprimne; mozno aj preto tomuto dielku venujem par slov) ()

mark.benford 

všechny recenze uživatele

môj dojem z tohto filmu pokazil fakt, ze som najprv čítala knižku. a keďže príliš veľa vecí bolo zmenených a vo mne filmová verzia nevyvolala takmer žiadne z tých pocitov, čo knižná predloha, je to pre mńa priemerný film o sile lásky. ()

Skyler 

všechny recenze uživatele

Myslím, že kdybych někomu vyprávěla, o čem film je, tak si řekne, že je to naprosto přeslazená ptákovina a dívat se na to nebude. Takový přístup jsem měla i já, ač jsem o filmu věděla opravdu málo. Miluju ty okamžiky, kdy vás něco naprosto dokonale překvapí a vy pak jen zíráte a v tomto případě nestíháte utírat slzy. A že nejsem přímo ten typ, co by brečel u každého trochu smutného filmu. Tohle by měl prostě vidět každý. ()

marek1972 

všechny recenze uživatele

Romantika ako sa patrí. Tento film si dávkujem raz ročne, Jenifer je výborná. Írska hudba-mňam. Spoiler-Lisa Kudrow a jej postupné otázky-si slobodný?si gay?... no nezasmejte sa. ()

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Opravdu hezký, romantický kousek. Pro citlivky doják, pro necity snad snesitelné pokoukání. Herci hrají slušně, režisér nevymýšlí žádné skopičiny, exteriéry jsou nádherné. Některé scény bych možná vypustil, škoda že nebyl využit potenciál spousty vtipných scén, který se nabízel. I když.. Možná dobře. 120 minut je na film tohohle typu fakt dost, kdyby film byl o půl hodiny kratší, asi by vylezl v hodnocení ještě výše. ()

mirika39 

všechny recenze uživatele

Chápem viac než čokoľvek iné mladú vdovu, ktorá sa po manželovej smrti opúšťa a nedokáže nájsť ďalší zmysel života. Ešte že jej on stihol zabezpečiť aktivity a nastražil na ňu dopisy a prekvapenia ešte na ďalší rok. Približne toľko trvá, než sa so stratou milovanej osoby človek aspoň ako tak vyrovná, ak je vôbec možné, vyrovnať sa s tým. Nakoniec to bol práve mŕtvy manžel, ktorý sväticu Holly doviedol k novej láske. A voilá, happyend je tu, aj so zmysluplným posolstvom: "Čo že to vlastne ženy chcú?" - A ako to sakra máme vedieť, čo chceme? ()

kamilao 

všechny recenze uživatele

plakala jsem, plakala jsem, plakala jsem........toto je velmi vkusná romantika, na kterou (troufám si) se mohou podívat i pánové. ()

RosieKing 

všechny recenze uživatele

Originální nápad a originální zpracování. Hilary Swank nemám moc ráda a nijak mně neohromila ani v tomhle filmu, ale to je jen otázka vkusu. Musím režisérovi vytknout začátek filmu. Myslím, že by bylo mnohem lepší kdyby tam buď bylo něco o zjištění nádoru, o průběhu nemoci a zkrátka o čase před smrtí a nebo aby film začínal pohřbem nebo po pohřbu, ale třeba to tak přijde jen mně. Jinak je film moc pěkný a opravdu dojemný a jsem ráda, že není tak předvídatelný jako jiné amrické slaďárny. ()

tompolicky 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších romantických filmů co jsem viděl. Má to geniální nápad, obsazení, hudbu.... Nevím, co víc k tomuto skvělému snímku napsat, jednoduše máte-li chuť na něco romantického, určitě si tohle pusťte. ()

Ganka 

všechny recenze uživatele

Absolutní citová vydíračka. Polovinu filmu jsem probrečela, ale to jenom proto, že jsem taková duše citlivá (a čtyři hvězdy dávám ze zásady, protože jsem si řekla, že je dám každému filmu, co mě rozpláče). Druhou polovinu jsem se styděla za to, že bulím u takové kraviny. Nicméně námět je to opravdu originální, to nejlze upřít. ()

pantokrator odpad!

všechny recenze uživatele

Prvoplánový a vypočítavý romantický doják. Strašná sračka, budící ve mě podobný odpor jako rádio Impuls. Lisa Kudrow už se asi nikdy nevymaní z prokletí Phoebe (ačkoli její bizarní namlouvání tu bylo jedním z velmi mála zábavných okamžiků). ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Podle umístění na žebříčku oblíbenosti jsem čekal víc, ale chvalitebný to je. Sice cukrkandl, ale se zajímavým scénářem a dobrými hereckými výkony. Pro mne dosud neznámí herci, kromě Lisy Kudrow. První, co jsem viděl s Hilary Swank, koukám, že má 2 Oskary. Další námět na sledování. Po 2 letech znovu a utvrzení, že se jedná o velmi dobý film s vynikajícím výkonem HS. POTŘETÍ 29-1-24 definitivní zakotvení do Top a už chápu to vysoké postavení v žebříčku oblíbenosti. Hilary je mezi mými top 10 oblíbenými. Naopak Lisa Kudrow kandiduje na flop. I když Denisa vysvětluje, proč má právo koukat na plochý mužský zadky, moc tomu nevěřím. ()

Zellie 

všechny recenze uživatele

Toto byl jediný film, u kterého jsem fakt brečela. A dokonce v samém začátku. Potom už se film odvíjí dobře, ty počáteční emoce vytváří dojem, že to celé prožíváte s hlavní hrdinkou, jako by to byla vaše kamarádka a přejete jí, aby se z toho dostala a začala nový život. Opravdu skvělý romantický film s příjemnými sympatickými herci. Prolínání bylo udělané perfektně, obvykle se v takových filmech ztrácím, kde se překrývají děje, ale zde vůbec. A úvodní písničku jsem si docela i zamilovala. :) ()

Související novinky

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

13.02.2020

Oblíbená romantická komedie P.S. Miluji tě podle knihy Cecelie Ahern se oficiálně dočká po třinácti letech pokračování. Studio Alcon Entertainment získalo práva ke knize Postscript od stejné autorky,… (více)

Reklama

Reklama