Reklama

Reklama

VOD (1)

Během jednoho úplně obyčejného dne se nepříčetný muž vřítil do Los Angeleské restaurace a začal jen tak střílet po přítomných zákaznících. Ti kteří unikli smrti, byli samozřejmě hluboce zasaženi. Ovšem každý z nich se s tím vyrovnává trochu jinak: mladičká Anne Hagen (Dakota Fanningová) se díky vyprávění její verze události stane ve škole populární; její kamarád Jimmy Jaspersen (Josh Hutcherson) se uzavře před světem a přestane mluvit; servírka Carla Davenport (Kate Beckinsaleová) začne zanedbávat své dítě a prožije několik vulgárních vztahů; Dr. Bruce Laraby (Guy Pearce) ztratí své sebevědomí a zkouší experimentální léčbu; a chorobný gambler Charlie Archenault (Forest Whitaker) věří, že bude mít štěstí ve hře a vsadí všechny své peníze, bohužel má smůlu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (90)

venison 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný snímek, na který po závěrečných titulcích hned zapomenete. Film slibuje příběh o tom, jak se oběti násilného činu vyrovnávají se situací poté. Ve skutečnosti vypráví spíš příběhy jednotlivců bez návaznosti na případ vraždy. Postavy jsou nepřesvědčivé a co hůř i nezajímavé.. Pustila jsem si to v podstatě jen kvůli Dakotě, abych si doplnila její filmografii.. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Všetkých prítomných to nejak vzalo len asi mňa nie... Neveril som im vôbec nič, absolutne nik ma nepresvedčil o tom čo zažil a ako sa to na ňom odrazilo. Obraz síce prebiehal, ale to bolo asi tak všetko... smutné "ksichty", ktorých je tuna vážne dostatok vzbudzovali skôr únavu ako nejaký cit... 5/10 ()

Reklama

Gothar 

všechny recenze uživatele

Pre mna to bol dokonale priemerny film. Ak by odo mna niekto chcel tip na slusnu dramu, po ktorej nebude zdeptany este 2 dni, ale zaroven si nepovie, ze to bola blbost, tak mu odporucim Okridlene bytosti. Pozeralo sa to dobre, ale dej bol uz aspon od polovice filmu lahko predvidatelny, jednoducho priemer z ktoreho vyraznejsie vycnievaju iba herecke vykony. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Věřím, že někde tam hluboku uvnitř má v sobě námět filmu něco skvělýho, ale nepodařilo se to bohužel dostat do filmu. Na vině jsou především špatně napsaný postavy, mě to jejich chování po útoku přišlo děsně jednosměrný a ne příliš věrohodný a jelikož na tom celý příběh stojí, víc nemám co říct. Pokud bych měl film popsat záchodovou terminologií, tak úplnej průjem to není, ale poměrně velká várka bobků už ano. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chápu, že účast při hromadné vraždě způsobí trauma, se kterým se člověk může a nemusí vyrovnat a také chápu, že to vyrovnávání má u každého jiný průběh. Nicméně tady mi to přišlo lehce přitažené za vlasy a zejména postava Guy Pearce jednala z mého pohledu naprosto nepochopitelně. Na druhou stranu tu byl zástup hereckých hvězd, jejichž výkony nelogické chování postav zastínily. 70% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • V scéne oživovania pacienta je jasne vidieť na monitore nápis "leads off" (zvody odpojené). Lekár by teda na pulzovú frekvenciu čakal márne. (BlackTom)
  • Kolovala tvrzení, že bylo těžké s Dakotou Fanning spolupracovat a že se dost jejích scén muselo sestříhat. Režisér Rowan Woods tyto pověsti ovšem popírá. (zajda404)

Reklama

Reklama