Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

jenik71 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že je to takový průšvih, jak se tady dočítám v komentářích. Souhlasím, že podobných romantických slaďáčků je hodně a jsou si v podstatě podobné, ale to přece nevadí. Je to dobře zahrané a natočené, vtipných míst je tu taky dost a já se docela pobavil. Žádný převrat v tomto žánru to určitě není, ale *** si tahle komedie zaslouží a basta. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Moje romantická duše dostala zásah přímo do slabin... jsem ochotný akceptovat, že jsou všechny postavy jednorozměrné až hanba, že se o Dempseym, jakožto ústředním hybateli děje, dozvíte pouze to, že má rád psy, v páře dělané čínské knedlíčky a nadevše zbožňuje basketball s přáteli, ale musel bych být po lobotomii, abych překousl jak strašně dementní, nesmyslná a nechtěně komická tahle rádoby romantická komedie je. Netuším, co scenáristi při psaní scénáře hulili, ale cigarety to určitě nebyly. Jinak by si nemohli vycucat z prstu táááááákhle hloupé zvraty, stupidní dialogy, jedno z nejhorších vyznání lásky, jaké jsem měl tu "čest" vidět na vlastní oči a závěr, při kterém jsem málem dostal osypky. Vstup do sálu povolen pouze těm, co se chtějí rychle rozejít s přítelkyní. Pro tenhle krok je Made of honor naprosto ideální. Nebýt soundtracku, neváhal bych chňapnout po odpadu. ()

Reklama

Sammya 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to ohodnotila třemi hvězdičkami, teď jsem se na to snad poprvé podívala úmyslně a zcela od začátku až do konce. Tři hvězdičky nechávám. Je to celkem pěkný romantický film a citlivou duši jako mě to potěší, navíc Kevin a Skotsko prostě :D Není to žádný světoborný film, takže víc bych tomu nedávala, na druhou stranu si to na nic víc než na hezký romantický film nehraje. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

To se vám takhle stane nemilá věc. Od puberty máte nejlepší kamarádku v roli nejlepšího kamaráda, trávíte s ní víc času, než s kýmkoliv jiným a když si najednou vzpomenete, že jí vlastně milujete, tak ona si přivede snoubence a zřejmě se těžce zamilovala, že po několikatýdenní známosti už má prsten na ruce. Ale žádný strachy, ono to s tou její zamilovaností nebude tak horký, stačí jí dát pořádnou pusu s jazykem uprostřed nějaký předsvatební oslavy, rozbrečet jí, odjet pryč, mít na poslední chvíli prozření a pak hurá heroickým sprintem na svatbu, tentokrát s přídavkem v podobě jízdy na koni. Tohle je zkrátka šíleně předvídatelný, patetický a celkově pitomý i na žánr "romantická komedie podle předem dané šablony". ()

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Velmi plytky romanticky zazitok s kopou “veci” bez logiky realneho zivota. Aka silne naivna love story… Cakala som viac, ovela viac a miesto toho toho som dostala minuty nudy a kyvkania vlastnej hlavy nad nezmyslami niecoho, co v uputavke vyzeralo ako dobry film…Ze by aspon jedna hviezda pre Patricka?...kdezeee, tu si zasluzi krasa UK. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Kevin McKidd, který hraje ve filmu Skota, opravdu pochází ze Skotska. (simply)
  • Poslední film, kde si zahrál Sydney Pollack. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama