Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (169)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctová romantická komedie. Ty si jako žánr nikdy nehrály na extra originalitu, ovšem tady na předvídatelnosti snad přímo staví, stav věcí víme od prvních minut. Jako jo, Američanům ve Skotsku se dá párkrát zasmát a Michelle Monaghan je zlatíčko; zato Patricka Dempseyho (zejména jako prostopášného hejska) jsem nikdy dvakrát nemusel. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

30%. Být distributorem, navrhla bych coby český název Šmejd of honor, ale dějově i herecky je to čisté Made of Horror. A bohužel se ocitá přesně v onom pásmu, kdy je to neskutečně otravné a nedosahuje to hranice guilty pleasure. Tahle mužská verze Svatby mého nejlepšího přítele postrádá chemii i logiku a doporučit ji lze snad jen masochistům třetího stupně a romantikům toužícím po zcyničtění. Plus chlapcům, kteří si přejí, aby jejich přítelkyně přestala žvatlat o svatbě. Protože nic nesnižuje vdavekchtivost víc než rozvodová statistika a špatná veselkovitá komedie. Brrr... P.S. Dámy, nenechte se na nachytat na Patricka Enchanting Dempseyho. Pochvalu si zaslouží jen soundtrack: za jeden z mých nejmilejších songů. :) ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Neboli "Svatba mé nejlepší přítelkyně". Film ve své podstatě přesně kopíruje film s Julii Robertsovou, jen s tím rozdílem, že se vdává kamarádka, ne kamarád. Náš hrdina je floutek, který má na každý den jinou ženskou, ale až mu jeho nejbližší kamarádka přivede svého snoubence ze Skotska, teprve pak si uvědomí, že ji má rád a že svatbu musí za každou cenu překazit. Začne sekat dobrotu, soupeřit se snoubencem a nevěstu mu samozřejmě .... . Všichni vědí, jak to musí skončit, film pracuje s osvědčenými prvky romantické komedie a nepřekvapuje vůbec v ničem. Přesto hodnotím lepším průměrem, protože jsem si film docela užil. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Nechápu dost dobře, jak si tu někdo může stěžovat na ty psí ´voči´ Michelle Monaghan - tak si ji obrátím na bříško, když mi vadí ... ne tedy, že by byla zrovna něco extra, ale znám spoustu ošklivějších a někteří jim přitom říkají krásky .. a náhodou, v těch vypasovaných džínech podle mě vypadala vcelku dost dobře a hodně lákavě, ale to je věc osobního vkusu, uznávám .. jinak, ten film samozřejmě obsahuje opravdu velkou snůšku arcikravin a k tomu navrch i pár naivních trapných klišé .. ale ... škoda, všechny ty záběry ze Skotska byly naprosto kouzelné … ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Ako sa hovori tymto romantickym komediam? Taka sladka limonada? Alebo nejak podobne? V kazdom pripade je to jedna z tych mnohych romantickych sladkych komedii, ktore nicim nevynikaju, ale prijemne pobavia na jedno pozretie. Ale mne osobne vysumi skor z pamäti, ako sa pustim do dalsieho filmu :-) ________ Patrick Dempsey - (Tom) +++ Michelle Monaghan - (Hannah) +++ Kevin McKidd - (Colin) +++ Kadeem Hardison - (Felix) +++ Chris Messina - (Dennis) +++ Richmond Arquette - (Gary) +++ Busy Philipps - (Melissa) +++ Sydney Pollack - (Thomas Sr.) +++ ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Poslední film, kde si zahrál Sydney Pollack. (Tom Riddle)
  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)

Reklama

Reklama