Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pete Campbell přihlásí agenturu do soutěže, vyhlášené japonským výrobcem motocyklů Honda. Všichni jsou nadšeni kromě Rogera, který jako veterán druhé světové války odmítá spolupracovat s nepřítelem. Don v soutěži vidí příležitost, jak se zbavit nové konkurence. Betty s Henrym jsou konsternováni Sallyiným nevhodným chováním na návštěvě a rozhodnou se přes Donovy protesty opatřit jí psychiatrickou pomoc. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukázková epizoda pro školicí centra marketingových agentur jak postupovat v konkurenčním boji, v tomto případě s japonskou Hondou, jež je víc strhující než lecjaká bitva v low budget historických projektech. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco třetí sezóna pro mě byla ve své první půli poněkud nestabilní, čtvrtá řada si to u mě rozběhla velmi slušně. Zatím jsem si u každé její epizody našel důvod pro pátou hvězdičku a tento díl nebyl výjimkou. A není to tím, že jsem svého času pracoval pro japonskou firmu, může za to ten vyvážený mix humoru a dramatu i skvěle napsané a zahrané postavy. Nikdo tady není bezchybným Dušínem, ale i ten největší zmetek není jen nejtemnějším zlem. / Poučení: Pokud masturbuješ, děláš to s člověkem, který tě má opravdu rád. Alespoň ve většině případů. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama