Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Don začíná mít problémy s alkoholem, čehož si všimnou kolegové v kanceláři i Megan doma. Pete odcestuje s Bobem do Detroitu, ale příliš brzy zjistí, že pro automobilovou zakázku nemá ty správné předpoklady. Peggy se naštve na váhajícího Teda a Sally je podmínečně vyloučena ze školy. Pete se dozví šokující zprávy o matce, zatímco Don se ocitá v hluboké životní krizi. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cituji ze zdejšího obsahu, který dodala Česká televize: "Don začíná mít problémy s alkoholem.....". To byl tak brutální eufemismus, jako kdyby někdo prohlásil, že Adolf Hitler asi neměl tak úplně rád Židy. Finále šesté sezóny se každopádně povedlo a já jsem nenašel (a ani nehledal) důvod pro snížení hodnocení. Našel jsem tu všechno, co jsem hledal; byl humor, bylo drama, byla empatie, bylo bodání do zad (mnohonásobné) a byl i skvělý závěr. / Poučení: Když se ti všechno sype, nalej si. Určitě tak všechno vyřešíš. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A smyčka se utáhla na stupeň hořké nesnesitelnosti. Po mnoha firemních i osobních vrcholech zákonitě dochází k situaci, v níž život vytahuje drápky a nemilosrdně je zatíná do hrdel našich hrdinů, přičemž způsobené šrámy se budou hojit delší časový interval, než se zpočátku zdálo. ()

Reklama

Reklama