Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nápad se cvokhousem se mi hrozně líbil a úpřímně řečeno, dvě hvězdičky vybojoval právě on a jeho osazenstvo. S postupem času film překypuje jedním klišé za druhým a vše zazdí předvídatelným, lépe řečeno těžko uvěřitelným závěrem, který si v reálném životě opravdu nedokážu představit a to mám docela bujnou fantazii. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Možná pro někoho přehnaný hodnocení, ale v kategorii podobných teenage filmů je to rozhodně nadprůměr! :-) Ověřená Amanda Bynes nemá chybu. Ač vychována na stavbě, s trochu klučičími návyky, dokáže se postavit elitním "řekům" a hrdě čelit povrchní mrše a dlouholeté prezidentce klubu Kappa Fí Nů! :-D Samozřejmě za pomoci silně neoblíbených jedinců, kteří ale mají co nabídnout! :-) ()

Reklama

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro filmy podobného ražení, sice po pěti minutách víte jak to dopadne, nicméně si výbroně oddychnete, dostanete lepší náladu a aspoň já sem se i pobavil, celý film jsem měl takový lehký úsměv. Je to taková teenegerská komedie, ale zase ne úplně typická, jelikož neobsahuje fekální fórky, za což má hvězdičku navíc, navíc nepostrádá mírný nadhled a Amanda Bynes mi přijde vcelku okouzlující. Jo a jsem mimoň:) ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Amandu nemám ráda, ale její filmy ano. Je mi jasný, že takovým "filmovým kritikům" jako jste vy všichni co si tu hrajete na kritiky, se něco tak primitivního nemůže líbit. Ale pro mě jedna z těch lepších teenage komedií na který se klidně a moc ráda podívám znova, ideální pro odreagování. A víte co, já tomu dám 4*, i když jsem původně chtěla jen 3*. Ale když vidím to hodnocení tady. ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Jasně, trošku klišovité téma konfrontace outsiderů s elitou, kdy ousideři samozřejmě vyhrajou. Asi jsem měl nějakou divnou náladu, ale já se v tom filmu celkem našel. Navíc, hodnotím v rámci tohoto typu filmů vysoký naprůměr, a proto hodnocení jaké můžete vidět. Mě se to líbilo - no co, holt jsem mimoň, ale já se u toho bavil :) P.S. Ten slovenský název je ale opravdu bravurní. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)
  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)

Reklama

Reklama