Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50%...Snehurka s profi kladivem, sedm nerdu a blondata husa z patologickeho sesterstva, ktera ma misto kouzelneho zrcadla mistni obdobu libimseti.edu-ano, esteticka meritka se nam demokratizuji:), v zastydle pubertalni campus comedy, ktera strida mista, kdy strkate hlavu pod polstar jako pstros a doufate ve vybuch pumy, ktery tu jejich pastousku srovna se zemi a mista, kdy uznale pokyvujete hlavou nad zdarilou parodii. V pomeru 90:1 :) ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

A opět nám Hollywood nadělil další ze šablonovitých college-comedy. Kostra příběhu se nese v klasickém klišé konfrontace outsiderů s elitou, kdy nakonec outsideři pod vedením "vyvoleného outsidera" porazí elitu a začlení se mezi ostatní, plus pár menších doplňujících románků. Každopádně tato romantická "college" komedie si na nic nehraje a po celou zabaví. Nejsem z těch co mají na veškerou tvorbu stejný metr. Vím na co se dívám a podle toho hodnotím. A Sydney White má ve své třídě rozhodně nadprůměrné místo. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další klasické americké klišé naservírované v podobě (nečekaně!) romantické komedie na bázi toho, že od začátku je jasné, jak to všechno skončí. Zhrzená "Sněhurka" uteče před krutou "Královnou" a pomocnou ruku jí nabídne parta "7 trpaslíků", u nichž je slovo rozum cizí. A pak ji zachrání princ (bílý kůň už bohužel nebyl) a oni spolu žijí šťastně až navěky. No a takhle by se dala pojmout tato moderní "pohádka" alias tuctový film s nevýraznými herci, výraznou hudbou a sem tam vtipnou scénou. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Filmy ze studenstkého prostředí mne vždycky bavily a tudíž se i rád na ně koukám. Královna ročníku je oddychová komedie u které jsem se občas zasmál. Mám pouze 2 výtky : 1) obsazení hlavní postavy : "!Herečka má hlavu jako tlustou prdel. Má sestra na počátku filmu tvrdila : "Počkej, ona během filmu bude mít proměnu a bude z ní kočka.... bohužel, NESTALO SE TAK! A za 2) Konec filmu byla jedna velká pohádka. A zavonil zvonec a pohádky byl konec! Z imbecilů se nakonec stali úspěšní, oblíbení, chytří, zbožňovaní lidé...... prostě "studio Kamarád"! ()

Scharra 

všechny recenze uživatele

Snaha o tak trochu jinou a hlavně moderně pojatou Sněhurku, kterou místo macechy dusí předsedkyně dívčího spolku. Jak jsme už napsala, snaha by byla, ale nakonec to dopadlo stejně jako mnoho dalších romantických komedií ze střední/vysoké školy. Parta potrhlých spolubydlících byla zábavná,ale to jest ke kladům filmu taky vše. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)

Reklama

Reklama