Reklama

Reklama

Nezvaná

  • USA The Uninvited (více)
Trailer

Hrdinkami hororového thrilleru režiséra Charlese Guarda jsou sestry Anna a Alex, jejichž matka za podivných okolností před časem uhořela. Protože z její smrti podezírají ošetřovatelku Rachel, která nyní žije s jejich otcem, začnou pátrat v její minulosti...
Hrdinkami hororového thrilleru režiséra Charlese Guarda jsou sestry Anna a Alex Rydellovy, jejichž těžce nemocná matka před deseti měsíci uhořela. Anna se nyní vrací domů z pobytu na psychiatrii a zjišťuje, že otec, který je úspěšný spisovatel, žije s Rachel. Ta matku ošetřovala a on s ní měl poměr už za matčina života. Sestry zjistí, že matčina smrt nebyla nehoda, a protože z vraždy podezírají Rachel, začnou pátrat po její minulosti. Přitom jsou konfrontovány s přízračnými vizemi a hrůznými nočními můrami. Annin bývalý přítel, který se jí svěří, že viděl, jak její matka zemřela a chce se s dívkou sejít, je nalezen utopený. Drama však vrcholí ve chvíli, kdy otec na noc odjíždí z domu... V hlavních rolích Emily Browningová, Elizabeth Banksová, Arielle Kebbelová a David Straithairn. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (393)

Pattrick 

všechny recenze uživatele

Já jsem to sežral všechno = ) Sestry překrásné, hudba úžasná, všechno rychle uteklo, nenudilo.. příjemná podívaná, ani nejsem zvědavej na originální verzi, todle se mi dostatečně líbilo ()

Breeg 

všechny recenze uživatele

Před novým vřískotem správné nalazení dobrým hororem. Film sice není na 5*, ale 4 si rozhodně zaslouží. Nenudil jsem se. Naopak jsem byl velmi mile překvapen. Napětí bylo fajn, lekačky byly taky. Hudba, herci, efekty fungují, především má oblíbená Emily Browning. Škoda jen, že k plnému hodnocení něco schází. ()

pan Spock 

všechny recenze uživatele

V rámci svého žánru velmi slušný kousek. Napínavé, dobře obsazené a ani na chvilku nenudí. Nesnaží se šokovat žádnými zbytečnými brutalitami a staví na dobré atmosféře. Děj nebrzdí žádné záseky v logice a závěr je poměrně slušný. Suma sumárum je Nezvaná slušným oddychovým hororovým thrillerem, a to není málo. ()

Two.Swallow 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k oblibě obou představitelek sester jsem neodmítla film shlédnout a vcelku jsem byla spokojena. Ano, některé scény, při kterých se zjevovaly ony přízraky mrtvých, mi spíš přišly k smíchu a párkrát jsem se i doopravdy uculila, ale to konečné rozuzlení se mi opravdu zalíbilo. ()

Figuto 

všechny recenze uživatele

Mohl to být větší průšvih. Ačkoliv se jedná o podraz, hororové lekačky jsou vydařené, což film zachraňuje. Kompaktnější než původní korejský snímek. ()

ES13 

všechny recenze uživatele

Film se mi moc líbil. Od začátku bylo jasné, že s hlavní hrdinkou není něco vpořádku. Snad to bylo tím, že 10 měsíců strávila v psychiatrické léčebně, anebo jen tím, že na začátku filmu chtěla upálit svého otce. Konec se mi velmi líbil a opravdu jsem ho nečekala. Film je dobře propracovaný, super herci jako je třeba mladičká Emily Browing nebo třeba Arielle Kebbel, která zazářila i v momentálně hitovce pro mladé - Upíří deníky. Zkrátka a dobře, film se mi velmi líbil a rozhodně se na něj někdy kouknu znova. ()

golemek 

všechny recenze uživatele

prijemna odpocinkovka... ikdyz bylo hned jasne, ze veci nebudou takove, jak se zdaji... ac jsem celkem uspesny v rozkryvani point, tady jsem byl uplne vedle :) ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Producenti Kruhu a Disturbie přicházejí v mimořádně napínavém thrilleru Nezvaná. Sestry Anna a Alex se po podezřelé smrti své matky zaplétají do smtící bitvy vůlí, nebot´ jejich otec se zasnoubil s matčinou bývalou ošetřovatelkou Rachel. Když sestry začnou pátrat po Rachelině pochybné minulosti, jsou konfrontovány s přízračnými vizemi, hrůznými nočními můrami a smrtícími následky. Vše ústí do závěru, tak šokujícího, "že vám bude běhat mráz po zádech" ()

andy60 

všechny recenze uživatele

U filmu jsem se nenudil, dobrá kamera, dějové zvraty, pohledné herečky a překvapující závěr. Ale abych se k němu někdy vracel, to asi těžko. ()

FirstFan 

všechny recenze uživatele

Takový horor nehoror. Nebála jsem se, nelekala jsem se a neděsila jsem se toho co se stane. Oproti tomu závěrečná část filmu a překvapivý konec mě vážně nadchly! Mám ráda filmy se zajímavými zvraty a nepředvídatelnými konci. Ani herecký výkon Emily Browning, nebo Elizabeth Banks nebyl na škodu! ()

zimi 

všechny recenze uživatele

Co že tak nízké hodnocení, je to hodně slušný film!!!! Má dobrou atmosféru a patří mezi lepší filmy, co jsem viděl! Já doporučuji! ()

mysinecka86 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem chtěla dát 2** uprostred filmu za nudnou a jasnou pointu o vrazdici zlatokopce, ale pro uplne skvely a pro me nejoblibenejsi konec a rozuzleni davam ****. ()

majka25 

všechny recenze uživatele

Remake? No a co! Korejskou verzi jsem sice neviděla, ale tahle u mě zabodovala. Od začátku jsme zkoušeli tipovat, jak to vlastně bylo a v lecčems jsme se trefili, takže to nebylo až tak překvapující. Nicméně i tak skvělý horor/thriler se skvělým závěrem, kdy do sebe všechno zapadlo. Jediné, co jsme teda nerozluštili, byl věk hlavní hrdinky (jak herečky, tak postavy)... ()

RenataD 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě poměrně vysoké hodnocení, protože závěr byl hodně přitažený za vlasy. Tak trochu jsem to čekala, když měla to holka pořád vidiny. U nás by ji asi taky normálně pustili z léčebny a nikdy by si nevšiml, že není normální. ()

macherano 

všechny recenze uživatele

Mozno to nieje hoolywodsky trhak ale prave to ma prekvapilo s obycajneho filmu pozrel som si ho len kvoli tomu ze som si ho pomylil a cuduj sa svete kolko je takychto filmov a super zvrqtov a nevidel som ich lebo top bijaky ich hadzu na druhu kolaj parada a hlavne starsia sestra je fakt kus ()

tompolicky 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů s pro diváka nepředvídatelným koncem a zápletkami. Opravdu se mi mix hudby, napínavých scén, hereckých výkonů, rekvizitami,....moc líbil. Vtáhl mě do děje, napnul, nechal mě pobát se a pak naservíroval závěr, jaký jsem dlouho neviděl. Za mě super, jedná se o netradiční a zajímavý kousek. ()

Esty 

všechny recenze uživatele

Skvělé provedení a na konci jsem málem odpadla z toho, co jsem se dozvěděla všechno. Přesně takové horory, kdy je to na začátku všechno jinak jsou prostě nejlepší. ()

Reklama

Reklama