Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cestou v letadle je Sheldon poněkud vyděšený z toho, že Penny stále navštěvuje toaletu. Obává se, že trpí nakažlivou nemocí. A tak musí Penny a Leonard s pravdou ven... (TV Prima)

Recenze (55)

Matli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu důstojné zakončení se vší parádou, jeden z nejvtipnějších dílů za hodně dlouhou dobu a zároveň hodně dojemné. Tahle banda mi bude chybět! A hodnocení za celý seriál? 88% ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Ve mnoha komentářích už bylo řečeno všechno, co bych k této epizodě chtěl říct. Oproti HIMYM, jehož finále bylo pro mě zklamáním, skončila Teorie s grácií, přirozeně a bez pomyslné ztráty věnečku. Výborné zakončení neskutečně dlouhé cesty, za to si tvůrci zaslouží plný počet. 5/5 ()

zapalik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo to kýčovité? Jistě. Tlačili tvůrci příliš na pilu? Rozhodně. Přesto si finále tohohle mimořádného seriálu nezaslouží nic jiného než plný počet hvězd. Bylo mi ctí, parto! ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tímto bych se chtěl rozloučit s jedním se svým nejoblíbenějších seriálů. Těch hodin, co jsem se upřímně nasmál... Poslední epizoda byla prostě fantastická. Už jen intro, které nás provedlo stěžejními chvíli seriálu, mě připomnělo, jak tento seriál doopravdy miluju. A u proslovu Sheldona i ta slzička ukápla. TBBT, díky, žes tu se mnou byl. Sbohem. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnes jsem náhodnou tuhle epizodu viděl poprvé od premiéry... A dokonalost! Po letech seriál odkázal na všechny ty roky, tolik poprvé, jakoby tohle bylo v šuplíku už několik let.. Finální řeč Sheldona považuji za dost možna nejlepší seriálovou scénu, jakou jsem kdy viděl! Děkuji za ty roky! Slzy tečou a tečou... P.S. Když Vám nakonec zakomponují i Vaši nejoblíbenější herečku, už není možné jít výše! ()

Reklama

Reklama