Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (830)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.5/10] | me: Pohodová komédia o rozchode avšak predsa len trošku inak podaná ako žánrovo podobné filmy. Práve detaily a Jason Segel zabezpečujú takú tu rôznotvárnosť a čerstvý - iný typ humoru, ktorý ani z ďaleka nie je typický pre filmy pod hlavičkou : romantické komédia robí z tohto filmu výbornu zábavu. Miestami predpovedateľný dej je však kompenzovaný netypickými úsmevnými vstupmi a teda to celkovo vôbec nenudí,... práve naopak. Zaujimavé príjemné obsadenie a dobrá zábava zanechávajú celkovo veľmi fajn pocit. Hoci globálne nereálne, aj tak výborny relax. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Už je těch prudce inteligentních a duchaplně uvědomělých komedií v poslední době nějak trochu moc. Možná by neškodilo ubrat trochu té špinavé reality a trošičku pohladit diváka po duši, protože ne každému vyhovují střihy na nahého Jasona Segela, který vypadá jako kdyby jedl posledních pár let svého života tlačenku, zapíjenou mocnými hlty pivního moku. Mila Kunis zachraňuje hodně. Její opravdová holka nemá chybu. Zbytek nestojí za řeč. Trend "reality" bez osobitějších trademarků. Nuda. ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Judd Appatow přihlížel pouze z pozice producenta a díky bohu za to. Asi bych začínal mít pocit, že se z něj stává falešný prorok. Né, že by Kopačky nebyl ujeté tak nějak po Appatowsku, nechybí spousta sexuálních narážek ani nakopnutí popkultury do citlivých míst, ale přeci jenom jim schází ono civilní kouzlo pana mistra. Asi tak nějak by dopadl 40 let panic kdyby zůstalo u první poloviny. Takhle je to jenom průměrná komedie, která jen stěží lavíruje mezi nechutností a skutečným humorem To ale nic nemění na tom, jak moc velký je Russell Brand borec. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Znateľne lepšie ako Nabúchaná, a hoci možno niekoho trochu prekvapí riedkym výskytom vtipov, absencia kvantity v tomto prípade naštastie neznamená absenciu kvality. Sila Kopačiek je naviac niekde úplne inde. Napriek slabším miestam ide o milý, tak trochu netradičný romantický film a z dielne Apatowa jednoznačne najlepšia záležitosť, ktorú povyšuje na niečo viac aj výborný ústredný štvorlístok. Tuho rozmýšľam, v čom je taká Nabúchaná lepšia a prečo mnohí nechápu, že kvalitná romantika sa zaobíde aj bez silných záchvatov smiechu. A Kopačky kvalitnou romantikou rozhodne sú. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Společně s Panicem asi zatím nejlepší Apatow, i když jenom jako producent, pořád se to počítá. Ze začátku mě sice děsilo, jak tam Jason Segel furt jenom bulí,ale to tak cca po čtvrt hodince vyšumělo, děj se přesunul k dovolený a já už se jenom bavil. A funguje je to na všech rovinách a pobaví vás to i dojme zároveň. Postavám fandíte a zžijete se s nimi, hlavně s tou Segelovou, která si vás i přes svůj uplakaný začátek nakonec získá. I ostatní herci jsou dobří. Mila Kunis je sympatická, Russell Brand je výbornej akorát ta Kristen Bell nemá moc co hrát. A i ty ostatní roličky jsou perfektní a přesně zapadají do té Apotowovi šablony. Prostě to celé příjemně odsejpalo a kromě slabšího rozjezdu nemám snad žádné námitky. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Kristen Bell (Sarah Marshall) si poranila koleno při natáčení scény na koni, která ale byla z filmu vystřižena. Je ovšem možné všimnout si, že ke konci filmu lehce kulhá. (c.tucker)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 63,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 105,8 mil. (NIRO)
  • Pravé jméno havajské národní ryby je Humuhumunukunukuapua'a. Česky ostenec klínovitý. (Ruuzha)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama