Reklama

Reklama

Yes Man

  • USA Yes Man (více)
Trailer 3

Carl Allen je zatrpklý bankovní úředník, který se dosud nevyrovnal s odchodem manželky. Pokud to jde, zapírá se před kamarády, večery tráví u videa, je protivný a téměř na všechno odpovídá slůvkem ne. Jednoho dne však narazí na bývalého kolegu, který mu nadšeně vypráví o svém novém životě, který začal, když se přidal k „Yes Manům“. Carl se vydá na jejich seminář, kde ho Nick představí charismatickému vůdci Terrenci Bundleyovi. Ten ho přiměje ke slibu, že od té chvíle bude odpovídat pouze „ano“. Vzápětí Carl musí svézt bezdomovce do jeho parku, a ještě mu dát peníze. V bance začne žadatelům schvalovat podivné půjčky. Na koncertu, na který by normálně nikdy nešel, se setká se sympatickou Allison. Začne s ní prožívat řadu bláznivých dobrodružství, jako je večírek fanoušků Harryho Pottera, výlet do telefonního muzea nebo střelba na asfaltové holuby. Ke svému překvapení zjišťuje, že říkat „ano“se vyplácí a že se mu nový život líbí. Ukáže se však, že i toto slůvko má svá úskalí. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (1 335)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $97,690,976Tržby Celosvetovo $223,213,390Tržby za predaj DVD v USA $25,581,259 //počet predaných kusov 1,505,382║ Skvelý návrat Jima Carreya na komediálnu parketu, konečne tu opäť máme starého dobrého zabávača ako kedysi, príbehu je tak trošku vystrihnutý ako z filmu Klamár, klamár ale to nevadí, lebo celá ta plejáda skvelých gagov nenechá človeka chladným a zabaví do sýtosti, dej obohatí aj postava uletenej a pre dej osviežujúcej Zooey Deschanel. /80%/ ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Slušná zábava, ale jen místy. Na Carreyho poměry nic moc, samotný jeho ksichty už trochu ztrácejí své kouzlo (možná je to stářím), natož když se nemají pořádně o co opřít. Ale o charisma naštěstí ještě nepřišel. Výborná byla postava Normana (Rhys Darby), kolegy v práci. Jejich vzájemné se trumfování v gestech a úšklebcích, když Jim skončí na retarda v izolepě, to považuju za vrchol celého filmu. A zvláštním, sympatickým dojmem působila Zooey Deschanel. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Po dřívěji zhlédnutém I Love You Phillip Morris začínám k Jimovi Carreymu nacházet jisté sympatie. Bláznivá, zábavná, avšak typicky americká komedie s obrovským množství obličejových grimas pana Carreyho. Rozkošná Zooey Deschanel a krásný Bradley Cooper. Na jednu stranu má ideální obličej Hollywoodského playboye, na tu druhou má však jeho tvář velmi zajímavý a specifický vzhled. A ty jeho, zářící, modré oči...:) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tomuto snímku kupodivu říkám "ANO".Proč kupodivu?Protože filmy s Jimem Carreym ráda prostě nemám,pro mě to není herec,ale občas spíš jen idiot s dobrou a dobře využitelnou mimikou.Ale tady nebyl tak příšerně nesnesitelný,celé to bylo celkem vtipné a navíc i romantické..Jsem ráda i za Zooey,která se mi sice ke Carreymu vůbec nehodila,ale nakonec jsem jejich vztahu fandila. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já jsem dělal všechno možný. Hlavně jsem žil. Vylezl jsem na Kilimanjaro, jedl jsem netopýry v Laosu, skolil jsem krávu bazukou." Yes Man je film určený pro mě. Žil jsem totiž jako Carl život na baterky, ale jednoho dne mi ho pozitivita změnila k nepoznání. Nebylo to sice slovo ANO, ale bylo to hodně podobné. Jakmile jsem však potkal guru Terrence, tak jsem do toho šel naplno. Rozhodně chci pilotovat letadlo, hrát na kytaru a zpívat sebevrahovi na římse a samozřejmě chci vést joggingový fotokroužek v korejštině. K dokonalosti mi však kousek chybí, protože zatím nehodlám pít Red Bull, nechat se okrádat bezdomovci a mít sex s důchodkyní. To si asi pošetřím na příští život. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (33)

  • Když Carl (Jim Carrey) sleduje v televizi horor a do toho mu volá jeho přítel Peter (Bradley Cooper), Carl se na mobil podívá, ztiší vyzvánění a telefon položí vedle sebe na pohovku. Vtom Peter zaklepe na dveře a když mu Carl otevře, tvrdí, že neví, kde má mobil, a proto nemohl jeho hovor příjmout. Peter tedy Carla prozvoní... a mobil se jako zázrakem objeví v jeho kapse. (Terez_Vv)
  • Carl (Jim Carrey) hrá v bare na tanečnom hernom automate hru z roku 1998 "Dance Dance Revolution". (Raccoon.city)
  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu. (Makky)

Související novinky

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

22.03.2009

Přinejmenším pro americké publikum. Ano, na neděli jsme si pro vás odložili trochu bulváru ;-). Možná už jste si říkali, kam se poděla komedie I Love You Phillip Morris, kterou Jim Carrey natočil… (více)

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

09.03.2008

Kariéra Jima Carreyho si nějaký čas dávala šlofíka, ale zdá se, že navzdory fiasku s thrillerovým pokusem 23 se gumový Jim vrací s plnou parádou a momentálně patří k nejvytíženějším hercům vůbec.… (více)

Reklama

Reklama