Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (107)

Seti 

všechny recenze uživatele

Aha, tak on Til Schweiger psal a točil trapný německý romantický komedie s účastí poloviny svý rodiny už před Kohoutem na víně! Zajíček bez oušek je makabrózní ultraklišé s dementními dialogy a přepálenou stopáží, který diváka ubíjí svojí trapností, ubohostí a zcela bez citu užívanou sprostou mluvou. Druhej díl tohohle majstrštyku bude podle synopse ještě daleko nechutnější hovězina (čemuž lze dost těžko uvěřit), takže s mojí účastí rozhodně nepočítej Tile. Moje sympatie k tobě celkem rychle upadaj. ()

Molikop 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se po delší době vzepřela své povaze a pustila si jednu z klasických romantických komedií. A opět musím říct, že sem byla velice zklamaná. Děj je plytký a předvídatelný, není ani trochu nápaditý, a nedokáže ničím zaujmout. Dokonce ani hlavní postavy nebyly sympatické a já jako divák sem se nedokázala ztotožnit s jedinou z nich. Tento film sem přetrpěla pouze proto, že sem si slíbila, že ho nebudu odsuzovat, dokud neskočí…mohla sem si ušetřit dalších 90 minut života. ()

Reklama

janisska 

všechny recenze uživatele

On střídá jednu za druhou, Ona je zhrzená. On se má napravit, ale nakonec se s Ní napravují navzájem. Několik scén typu "Ona šlápne na prkno, jež ji praští do hlavy, to je ale legrace, ohoho". Obligátní patos (sestřih toho, jak si oba hrají s dětičkami a v západu slunce se plaví na lodičce; k tomu zní - cituji německé titulky pro neslyšící - atmosphärische Musik). Vyznání lásky na veřejnosti. Hádejte: Bude taky happy end? I tak dávám dvě *hvězdičky* za atmosféru - mí přátelé by určitě řekli, že "ten je film jde *od srdíčka*". ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To, že mám Tila rád, neznamená, že mám rád i jeho filmy. Pár jsem jich viděl, ale ani jeden mě (včetně tohoto) nepřesvědčil, že bych si ho měl pustit znova. Přeci jen točí hlavně komedie a některé i na pokračování. Nechápu ale proč mají v Německu tendence točit tolik komedií a většině dát takový ten zbrklý ráz, který má být vtipný a zároveň i nápaditý. Není ani jedno a dost to celkové vyznění filmu ztrapňuje. Zajíček bez oušek má ještě k tomu naprosto standardní příběh, na kterém není vůbec nic zvláštního, natož pak zajímavého. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Taková směsice toho dobrého, ale také špatného současné německé komedie. Til Schweiger spolu s velmi sympatickou Norou Tschirner dokázali vytvořit výbornou dvojici, která si k sobě našla cestu otřepaným stylem "co se škádlívá..." Svou odlehčeností, pohodovou atmosférou a účinnou romantikou (byť klišovitou a jednoduchou) si mé sympatie Zajíček bez oušek získat dokázal. Slabé čtyři proto dám... 70% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • V jednej verzii klipu "Apologize" skupiny OneRepublic boli použité zostrihy z filmu. (Karush)
  • Scéna s Matthiasom Schweighöferom a Norou Tschirner na červenom koberci bola natáčaná na skutočnej ceremónii - nemeckých Bundesfilmpreise. (Karush)
  • Plyšový zajíc bez uší, kterého v rámci výkonu trestu Ludo ve školce ušije, inspiroval tvůrce pro originální pojmenování filmu-Keinohrhasen (v češtině „Bezušáci“) a jeho podobizna se objevuje také v dalším Schweigerově snímku 1 a ½ Ritter (Stopadesátiprocentní rytíř) v erbu hlavního hrdiny. (KS)

Reklama

Reklama