Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý pár (Patrick Wilson a Kerry Washington) se právě nastěhoval do svého kalifornského domu snů. Záhy se však stává terčem souseda, který těžko snáší, že má každý z manželů jinou barvu pleti. Přísný osamělý otec (Samuel L. Jackson) pracuje jako losangeleský policista a zároveň si umínil, že se stane samozvaným strážcem pořádku v okolí. Jeho noční kontrolní procházky a až příliš zvědavé oči někomu přinášejí pocit bezpečí, ale mladé novomanžele stále více obtěžují. Proti trvalému narušování soukromí se dvojice nakonec začne bránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (255)

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom dobry psycho thriller, ale scenaristi sa mohli trosku viac pohrat so scenarom, tento film mal podla mna na viac a takto skor rychlo vysumi z hlavy, mozno aj preto siel rovno na DVD. Atmosferu dokazal zachranit skvely Samuel L. Jackson, jemu taketo ulohy jednoducho sedia. Pacilo sa mi, ze som nikdy nevedel, co mozem od jeho postavy ocakavat. Prekvapivo je pod jednym z producentov filmu podpisany aj Will Smith. _________ Samuel L. Jackson - (Abel Turner) +++ Patrick Wilson - (Chris Mattson) +++ Kerry Washington - (Lisa Mattson) +++ Ron Glass - (Harold Perreau) +++ Justin Chambers - (Donnie Eaton) +++ Jay Hernandez - (Javier Villareal) +++ Produkcia: Will Smith +++ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak chce Samuel J. Jackson zaujať, nemusí hrať hneď v nejakom akčnom trháku. Až pri tomto psychotrileri som si vlastne uvedomil, že je aj kvalitný herec, nie iba bad ass motherfucker. Tým je aj tu, ale jeho postava je dobre napísaná, v priebehu deja je nám objasnená jej motivácia a nepôsobí to vôbec ako vycucané z prsta. Iba sa mu to "trochu" vymklo zpod kontroly. Bieli si proste myslia, že sú v spoločnosti nadradení (aj keď možno podvedome) a môžu riadiť každého život. Oni by sa tomuto tvrdeniu vzpierali, lenže to by potom jedna z postáv nemohla podotknúť, že má chuť na černošky a ide na to cez aziatky. Wilsonova žena je tiež mierne konformná, keď si naplánuje dieťa bez jeho vedomia, aby si spoločnosťou akceptovanejšieho belocha udržala. Škoda klišé záveru, tvorcovia nevedeli, ako to uspokojujúco ukončiť. Znižovať hodnotenie kvôli tomu nebudem. ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobře se podařilo těžit napětí, vyplívající z bezmoci ústředního páru, který se dostal do křížku s policistou. Psychopatický oficír, skvěle zahraný Samuelem Jacksonem, totiž přesně ví, co si může k sousedům dovolit. Během příběhu si hezky pohrává s jejich důvěrou a s nemalou dávkou úzkosti, která se nese celým filmem, by měli být fandové thrillerů určitě spokojeni. I když ambice snímku jistě nemíří vysoko a scénář není žádnou hollywoodskou perlou, na hodinky jsem se nepodíval ani jednou a rozhodně se u filmu dobře bavil. Podobným a povedeným snímkem o terroru policisty je Zhoubná vášeň s Rayem Liottou. Alternativa: Unlawful Entry. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Skvělý L. Jackson na nedělní večer. Jeho démonický kukuč drží celý film nad vodou. Bez konce se dá i říct, že jde o tu pravou stísněnou atmosféru, ze které by se divák nerad dostával na vlastní kůži. Ke konci jsem byl lehce zklamaný vývojem, který ze záporáka dělal většího a většího blázna, ale i tak to bylo zábavné a příjemně rafinované. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Ledva som to trápenie dopozeral. Chudáka Samuela som chápal po celý čas, veď Kerry Washington by som za susedu nechcel ani ja. Nielen že hrala ako komparzistka, ale ani výzorom si moje sympatie nezískala. Skazila mi predvedeným tiežherectvom celý video film. Normálne tá ženská nemá hanby. Triangel za dobrého eS eL Jé. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama