Reklama

Reklama

Blondýnka Kate a její partner Brad spolu žijí už několik let, užívají si života a v jednom mají jasno. Oba pocházejí z rozvedených rodin, a tak sami nechtějí žádnou svatbu, žádnou klasickou rodinu, žádné děti, žádné příbuzné. A to znamená i žádné Vánoce v rodinném kruhu. Proto se každý rok omluví svým rozvedeným rodičům i zbytku příbuzenstva a odletí si užít svátky k moři. Letošní cesta na Fidži však skončí dřív, než začala, kvůli mlze byly všechny lety zrušeny. Bradovi a Kate se nepodaří sehnat žádnou náhradní dopravu, navíc je osloví televizní reportérka do živého vstupu k situaci na letišti. Vzápětí jim začnou volat příbuzní, kteří je viděli v televizi, a tak dvojici nezbývá nic jiného, než slíbit, že během jednoho dne oslaví čtvery rodinné Vánoce. Jsou odhodlaní zkrátit návštěvy na minimum, ale netuší, co všechno je čeká. (TV Nova)

(více)

Recenze (329)

ewing 

všechny recenze uživatele

Bolo uzasne sledovat tuto komediu v kine a vidiet ako sa vsetci ludia velmi dobre bavia. Ono to spravi vo vysledku ovela viac a asi aj preto hodnotim aj vysoko ale pacilo sa mi a fakt som sa dobre pobavil. PS: je vidiet, ze Reese nam starne... ()

adri_anna 

všechny recenze uživatele

Sympatická Reese Witherspoon a charismatický fešák Vince Vaughn spolu v romantické komedii, to přeci nemůže být špatné… A přesto… Námět filmu poměrně dobrý, přesto krom asi tří úsměvných momentů film nic světaborného nepřinesl (krom zjištění že Reese a Vince se k sobě vůbec nehodí)… A lidem kteří z kina odcházeli se ani nedivím. Film vhodný pro utahané deštivé nedělní odpoledne, ne pro zážitek do kina. ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele

Marně pátrám zda to byl špatný vtip nebo zkrátka totální blbost. Vince a Reese mám ráda, ale ani to mě nedonutilo přestat litovat toho, že jsem se na to vůbec dívala. Pointou filmu bylo vyjádřit to, jak je rodina důležitá, ale to už jsem věděla předtím, takže tento snímek ve mě vlastně nezanechal vůbec nic. Trapárna... a já se na to tak moc těšila, o to je můj smutek hlubší. ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Docela srandovní podívaná, jak trávit vánoce bez příbuzných někde v teple, poklidu a bez stresu. Jenže to by nebylo ono kdyby se všechny plány neposr... Na druhou stranu kdo by se nevyhýbal tak pofidérním příbuzným že :-) ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

obsah tohoto filmu je trochu jiný, než byl ve skutečnosti děj, ale budiž, i chyby se dělají, a tento film byl další slabšíprůměr, ale jako odpolední film proč ne, ale jinak ne. Mohlo to být opravdu lepší, protože romantické filmy mám ráda. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Přes účast Reese, kterou můžu ve všech podobách, mi tenhle film přijde jako nejprůměrnější průměr ze všech nejprůměrnějších průměrů. Tak snad příště. 50% : ) ()

Sparky 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty nízký hodnocení od ostatních. Je to sympatická a pohodová komedie na téma rodina z pohledu lehce otrávených New Yorčanů. ()

petrik11 odpad!

všechny recenze uživatele

Neznášam toho nesympatického herca, ktorý chce byť nasilu veľmi vtipným. Tu mu "vhodne" pomáha aj Reese. Je to taký humor a la Fantozzi ()

čolek 

všechny recenze uživatele

Opravdu příjemné překvapení, nečekaně jsem se u toho dost zasmál, špatné hodnocení fakt nechápu... Dokonce i Reese to fakt slušelo... ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Keď je vonku -20 stupňov a vás chytá vánočná nálada, tak vás tento film zahreje a zabijete ním príjemnú hodinku a pol. Za každých iných okolností, je to skrz-naskrz priemerná komédia, na ktorú zabudnete hneď po opadnutí vianočnej eufórie. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Chvílemi mi to přišlo jako řádění klanu Griswoldů a chvílemi to téměř spadlo k trapnosti. Naštěstí se to vždy příjemným hercům povedlo ukočírovat a nakonec z toho vznikla pohodová vánoční taškařice, která je stokrát lepší, než ty všechny rádoby poučné vánoční moralitky. Ikdyž jsem čekal mnohem víc, tak, i přes to lehké zklamání, jsem se celkem dobře bavil. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Snímek s jednoduchým dějem určený ryze k zábavě. Pár velmi dobrých scén, ale to je zhruba vše. Je to ovšem dáno tím, kdo má jaký humor rád. Zde si asi na své přijdou všichni, ale ve mně to ale nějak moc velký dojem nezanechalo. 20120617 7648/8453 ()

petite fille 

všechny recenze uživatele

zle. veľmi zle. akonáhle sa nejaký film v mene komediálneho efektu uchyľuje k lacným trápnostiam ako súrodenecká bitka, vybuchujúci televízor alebo ogrcanie dospelého babätkom, treba to okamžite vypnúť a zaradiť do kolónky odpad. hviezdičku dávam špeciálne Reese, ona to podržala asi dva metre od úplného dna. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Je to zase taková úsměvná blbina, ve které hraje Vince Vaughn. Tentokrát se mi zdá ale poněkud obtloustlý. Reese Witherspoon nijak neprožívám, navíc je starší než já, takže mě ani nijak netrápí. No a starý Robert Duvall do počtu, to by šlo. Do kina bych na to asi nikdy nešel, ale u domácích prací o víkendu v pohodě. Zdejších 55% odpovídá. ()

MikeMyers 

všechny recenze uživatele

Jako v pohodě film, vtipnej s myšlenkou, všechno... ale kdyby se to nejmenovalo Vánoce tak by to nebylo poznat. Chybí tam ta Vánoční atmoška :) ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná, ale ne typická vánoční komedie, Brad a Kate tentokrát neuniknou vánočním návštěvám a čekají je hned čtvery. U bráchů Brada jsem se celkem nasmál, občas potěší hláška - brankáře nemůžeš odvolávat bez porady s týmem (vysazení antikoncepce) atd. Ale i tak to je spíše průměr - i přes Reese W. ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč jsem si to pouštěla, když nemám ráda Vince Vaugna. Pak mě překvapilo, kolik hvězd zvučných jmen bylo ochotných vzít tak špatný scénář, ale donutila jsem se dívat do konce. Není to ani vtipné, ani zábavné, jenom trapné. Takový ten buranský americký humor, jenom to mate názvem. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Začátek je hrozný, koho napadlo dát do komedie tyto dva herce? Ani jsem se na ně nemohl pořádně dívat, jak nepříjemní mi byli. Naštěstí se to celé zlepší a nakonec ústřední dvojice nebyla tak špatná. Stejně jako celý film. Ale viděl jsem už i průměrně lepší filmy. 3-* ()

Související novinky

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Reklama

Reklama