Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

zlabus 

všechny recenze uživatele

Sympatický příklad toho, že když se umě pracuje s klišé, tak to může fungovat a důkaz toho, že Ryan Reynolds by se měl držet toho, co mu jde a ne vymetat béčkové blockbustery (R.I.P.D., Green Lantern atp.). Jinak souhlas s tím, že po hodině tomu skutečně zlehka dojde dech, ale i tak se v rámci žánru a US projekce jedna o velice sympatickou záležitost. Víc takových filmů. 75% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

ryan reynolds je vynikající herec,i ve filmech nevalné kvality odvede nadprůměrný výkon a vždy je ozdobou filmu.navíc když ho dáte do tak kvalitního a perfektně natočeného filmu,je to herecký koncert.americká nízkorozpočtová produkce mi sedí.film o muži,který si náhodou posral život tak,aby ho napravil tak,že bude lepší než předtím.v českých vodách distribucí nedotčeno,jak jinak. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Pěknej a milej film, takovej levnej, obyčejnej, s happy endem a spoustou známejch situací, ale nějak mi to vůbec nevadilo. Zřejmě zásluhou docela povedené režie a díky výbornému Ryanu Reynoldsovi. Bohužel celej zbytek obsazení byl asi největším nedostatkem filmu. Velkým kladem je naopak stopáž - film má docela rychlé tempo a nezačne nudit. Nic originálního se tu neřeší a do kina bych na to nešel, nicméně na zhlédnutí doma je to ideální. 70% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Když je mládí v trapu a do důchodu daleko a vy, ať uštvaný kariérista či věčně hodná holka, zjistíte, jak málo jste toho doposud dokázali, porovnávaje přitom s tím, v kolik jste dávno před vyrašením prvního sekundárního pohlavního znaku doufali, přišel čas nasměrovat svou zmatenou duši vhodným směrem. Můžete začít motivačním seznamem 10-ti položek a méně, navázat objevením své krajiny srdce za přispění osoby zkušenější, aprobované udělovat životní lekce řízení. Nemusíte plánovat rovnou útěk do divočiny, abyste zjistili, že existují lidé, kterým na vás záleží a kteří umí ocenit vaší jedinečnost, váš dar od Boha. Až tuhle sebepoznávací cestu zdárně absolvujete, dosáhnete vnitřní harmonie a ve věcech doposud nejasných budete mít naprosto osvětleno, můžete se spokojeně uvelebit do houpacího křesla, zalít si misku vloček a předat nastřádaná moudra své budoucí generaci. Přeji vám i sobě hodně štěstí. Apendix: Chaos Theory je milý film. 75% Zajímavé komentáře: genetique, Jordan, Orthank ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem možná trochu naivně, že se bude tlačit víc na pilu. Ryan Reynolds každopádně táhne celý film a jen díky němu se to dá přežít. Neřekl bych, že je to chlapský film pro chlapy, na to je málo chlapský (spíš bych řekl, že je trochu bezkoulácký), zato je (a to hlavně v závěru) jak jinak než typicky poamericku rodinně-klišoidní podle předem jasných formulí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama