Reklama

Reklama

V Las Vegas se právě koná setkání ufologů, na které zamířily tisíce nadšenců z celé země. Na shromáždění přijíždí i doktorka Alex Friedmanová, která je odbornicí na odhalování astrofyzikálních anomálií. Zatímco Alex v mimozemšťany věří, taxikář Jack se k této otázce staví skepticky a lidi v mimozemských převlecích považuje za cvoky. Krátce poté se v Jackově taxíku objeví dvě podivné děti, Sara a Seth, kteří si přejí odvézt na Horu čarodějnic do nevadské pouště. Jack netuší, že obě děti mají tak trochu nadpřirozené schopnosti, ani to, že se za chvíli ocitne v samém epicentru divokého dobrodružství. Musí ochránit své pasažéry před všehoschopnými zabijáky a na místo dojet první. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (317)

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková dost blboučká sci-fi kravinka ve který ani nevim proč hraje zrovna Dwayne Johnson, sice tu pár týpků sundá, ale fakt to za moc nestojí a vedle toho je hodně naviní, nedomyšlenej děj a hlavně bez nějaký větší porce zábavy, což je asi to nejhorší, navíc triky působí dost laciným dojmem a i vycházející hvězdička AnnaSophia Robb tady předvádí spíš podrůměr, což je ale z větší části zapříčiněný hodně slaboučkým scénářem plným těch nejotřepanějších frází a klišé, co lze vymyslet. Už aby Dwayne konečně zase jednou natočil něco, kde půlku města vystřílí brokárnou a druhou ubije holýma rukama, protože, ač v těhle dobrodružnejch filmech nebo komediích neni špatnej, tak jeho primární místo by přece jen ještě pořád mělo být hlavně v mega akčních masakrech a to tohle neni ani omylem ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Spadlo UFO. Vládní organizace na tom maká. Ale Jack…. s nimi vleze do lednice. Děti mají mimozemské schopnosti, on zase ty pozemské. Když odpustím pár detailů, vypadá to zajímavě – v kontextu rodinné zábavy. ,,Rock“ je dost v pohodě, ale zábava pro dospělé to opravdu není. Vás jenž do ,,toho“ půjdete bez dětí upřímně lituji. A děti ukecejte na film s titulkama. Bude to pro vás snesitelnější. Studio Disney těží z pěkných obrázků a upadá na zbytečných kecech. Konají tak pro cílovou skupinu + 15. Pro ty mladší to bude moc dojemný a málo vtipný. Ale to asi pro všechny. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela zabava. Pribeh je sice jednoduchej, ale zaroven vcelku sviznej a tempo, ktery chytne pri uvodnich titulcich, az na par hluchejch mist neztrati, takze nuda fakt nehrozi. Navic tu hraje Rock, kterej by sice poradnej akcnak potreboval jako sul, ale oproti jeho vsemoznejm komediim to je posun k lepsimu, dokonce dostane parkrat sanci predvest, ze je porad ve forme. Film totiz nastesti neni moc komedie, spis takova rodinna dobrodruzna zabava. Jinak herci, at uz detsky (mimochodem sem nepochopil, proc s jejich schopnostma pred nekym utikaj), nebo kdokoliv jinej, nemaj moc co hrat a triky jsou spis prumerny. Takze zabava slusna, ale ze by film necim ohromil, to urcite ne. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Srazil jste se s nosorožcem? Chudák zvíře." Kdyby mi do taxíku nastoupil mládežnický párek a nabídl by mi finanční transakci za uskutečnění dopravní služby, tak bych patrně zpozorněl a rozhodně bych za nimi nešel do ledničky. Jenže já nejsem The Rock tedy vlastně Jack Bruno, takže to mě snad omlouvá. Jack do ledničky samozřejmě vstoupil a opět dokázal, že pro něj není soupeřem mafie, vlak, zásahová jednotka a ani robot Siphon duranian 75. A já se přitom celkem bavil, což se dá hravě vysvětlit tím, že nikdy nehodlám dospět. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dwayne Johnson se mi mnohem více líbí v klasických akčních řežbách, protože ač se snažil v téhle Disneyovské dobrodružné fantasy, seč mohl, jeho postava taxikáře mi vůbec neseděla. Dětský scénář byl stejně naivní jako ti dva rádoby drsňáci, co pořád dostávali přes držku. Našlo by se tu několik humorných situací, hlášek – scén, ale ani ty nestačily na průměrné hodnocení. Laicky řečeno je to jedna velká zívačka, která postrádá pořádnou „nabušenost“/tvrdost, ale to by se na to přece nemohli dívat děti. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Tvorcovia hľadali pomoc u odborníkov na UFO, armádu a CIA, aby boli prvky vo filme realistické. (Greenpeacak)
  • Taxík pri naháňačke stratí jedno spätné zrkadlo. Keď však v záverečnej scéne vidíme taxík odchádzať, auto je neporušené. (martin1m2)

Související novinky

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Jonny Quest jako akční velkofilm?

Jonny Quest jako akční velkofilm?

18.03.2009

První zmínka o plánech na hranou adaptaci kresleného seriálu z dílny Hanna-Barbera Jonny Quest prosákla ze studia Warner Bros. už někdy v létě 2007. Pak se na ní tak trochu zapomnělo. Těžko ale najít… (více)

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (více)

Reklama

Reklama