Reklama

Reklama

V Las Vegas se právě koná setkání ufologů, na které zamířily tisíce nadšenců z celé země. Na shromáždění přijíždí i doktorka Alex Friedmanová, která je odbornicí na odhalování astrofyzikálních anomálií. Zatímco Alex v mimozemšťany věří, taxikář Jack se k této otázce staví skepticky a lidi v mimozemských převlecích považuje za cvoky. Krátce poté se v Jackově taxíku objeví dvě podivné děti, Sara a Seth, kteří si přejí odvézt na Horu čarodějnic do nevadské pouště. Jack netuší, že obě děti mají tak trochu nadpřirozené schopnosti, ani to, že se za chvíli ocitne v samém epicentru divokého dobrodružství. Musí ochránit své pasažéry před všehoschopnými zabijáky a na místo dojet první. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (317)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení není natolik shovívavé abych dokázal překlenout nedostatky a nebo naopak vykrádačky, které tento film nabízí. Možná by mi tohle ani tolik nevadilo, kdyby to celé nebylo opředeno dětskou výpravou. Dwayne Johnson je tentokráte dokonalý stojan. Pokud jsem si na začátku filmu opět myslel že by skvěle mohl zaplnit mezeru po Arniem, po skončení této slátaniny si hlavně přeju ať to nedělá. Dwayne zkrátka hodně ujíždí na rodinných filmech a akci ignoruje. Škoda! K filmu bych chtěl dodat ještě tolik, nemá cenu se vyjadřovat k tomu monstru, to bylo opravdu šílené. Vyskytla se zde ale solidní hláška, až mě to zarazilo. -"Jeden moudrý člověk řekl: "Jsi tím, kým si myslíš, že jsi." - Tak proč nepoprosíte o pomoc jeho? -"Byl to Budha. Není k dispozici." ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podíval pouze kvůli The Rockovi, ten tady bohužel moc prostoru nedostává a je v roli stupidního taxikáře, který vozí 2 mimozemské děti. Děj je dělán pro malé děti a je zcela předvídatelný ve stylu Garfielda. Akce co tu je mizerná a pokud se do toho Rock vloží, tak nevidíte ani zlámané končetiny nobo stříkající krev, strašná slabota. Dále UFO talíř je jako z plastu a zlý Syfon, který jim chtěl ukrást tu věcičku vypadá jako Dart Tweider po kalbě. Rock tu neběhá v tílku a nejdou tu vidět jeho krásné svaly, škoda. Lidi jsou v tomto filmu, jak už to bývá tlupou bezbraných blbců, který dokáže zničit jeden jedinej mimozemskej voják celá jednotka NASA se s ním nedokázala vypoádat. Film je na stejně debilní úrovni jako Ochránce s Vinem Dieselem. Škoda se na to vůbec koukat. The Rock se hodí do akčního ne do takovýchto sraček 15% za Rocka. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zní to až neuvěřitelně, ale Rock má komediální talent. Některé hlášky jsou v jeho podání luxusní záležitostí. Bohužel snímek jako takový je jaksi mimo od začátku až do konce. Stejně tak je tomu po technické stránce, což je na 21. století vcelku nevídaný omyl. Není tu nic co by zaujalo. Logicky tím pádem není moc o co stát budete se zoufale nebavit už při úvodních titulkách. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Sympatičtí dětští představitelé nezachrání nezajimávý a naivní příběh, který ale nadruhou stranu obsahuje pár vtipných částí ale to je tak asi všechno. Dwayne Johnson tu slouží jen jako zbytečná reklama pro diváky. Filmu ale patří díky, že kvůli němu absolvovala AnnaSophia Robb cestu do České republiky. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

No, mohl bych se zde v komentáři samozřejmě rozprávět o tom, jak debilní byl scénář společně s tupými výkony hlavních postav, ale proč bych to dělal? Vždyť já se docela dobře bavil. Hláškami nabitý vazoun Dwayne "The Rock" Johnson dokáže udělat i z naprosté sci-fi kraviny vydařenou akční podívanou, při které se člověk docela nasměje. Na vypnutí mozku vhodná podívaná, o které člověk nesmí v žádném případě přemýšlet. Zaručeně lepší věc, než nějaká Cesta do středu země (teď nemyslím tu klasiku z padesátých let) a podobné dnešní kraviny. Lepší průměr. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Tvorcovia hľadali pomoc u odborníkov na UFO, armádu a CIA, aby boli prvky vo filme realistické. (Greenpeacak)
  • V původním filmu z roku 1975 Escape to Witch Mountain a jeho pokračování z roku 1978 Return from Witch Mountain hráli hlavní role dětí Kim Richards a Ike Eisenmann. Oba dva si zahráli také v nové verzi. Kim Richards hrála v Escape to Witch Mountain Tiu a nyní se její postava jmenuje Tina. Ike Eisenman byl Tony v Escape to Witch Mountain a nyní hraje šerifa jménem Anthony. (FilmFan24)
  • Taxík pri naháňačke stratí jedno spätné zrkadlo. Keď však v záverečnej scéne vidíme taxík odchádzať, auto je neporušené. (martin1m2)

Související novinky

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Jonny Quest jako akční velkofilm?

Jonny Quest jako akční velkofilm?

18.03.2009

První zmínka o plánech na hranou adaptaci kresleného seriálu z dílny Hanna-Barbera Jonny Quest prosákla ze studia Warner Bros. už někdy v létě 2007. Pak se na ní tak trochu zapomnělo. Těžko ale najít… (více)

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (více)

Reklama

Reklama