Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Eddieho som mal vo svojich mladsich rokoch velmi rad. Jeho mimika i slovny prejav su jedinecne a mne celkom sympaticke. Avsak v tomto filme, s jeho chabym scenarom a dialogmi to pre mna teda nestacilo. Posolstvo filmu je sice jasne, ale ako bolo servrirovane ma neoslovilo. Rad som si vsak Murphy-ho po dlhsej dobe pripomenul. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Prerezané ústa Eddieho Murphyho už dávno nie sú zárukou dobrej zábavy, ale tentokrát sa aspoň neprezlieka za tlsté ženské a tak sa film dá prežiť bez ujmy na zdraví. Zábavy si človek ale neužije, ku koncu sa ale aspoň trochu darí dolovať emócie. Je to jeho najlepší film za dlhú dobu, stále je to ale jednooký medzi slepými. Aj tak ale nechápem, prečo človeka čo si postavil kariéru na guľometných dialógoch núti scenár skoro celý film držať ústa zavreté. 4/10 ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Snímek Tisíc slov má skutečně dobrý nápad, vlastníte strom, který je s Vámi spjatý a za každé vyřknuté slovo spadne lístek a je jich tisíc a potom, co opadají všechny, tak je konec i pro Vás. Pro odlehčení, je zde Eddie Murphy, který ještě stále dokáže vykřesat zábavné grimasy jako kdysi v Policajtovi z Beverly Hills. Myslím, že ale Tisíc slov nedokázalo využít na sto procent svůj potenciál a to ho bohužel sráží mezi těžký průměr. Což znamená: viděl jsem, fajn, ale nemám potřebu se podívat podruhé. K těm třem hvězdám se tato komedie vyškrábala jen tak tak... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Eddie si přecejen v poslední době mírně polepšil, škoda že jen mírně. Tenhle materiál není nikterak trapnou záležitostí jak v poslední době několikrát bohužel zažil. Vlastně bych řekl že je to jeho za posledních 5 let nejlepší film. Příběh, kdy nejde o nic menšího než o napravení hříšníka, neoplývá sice zrovna kdovíjakou originalitou, ale třebaže Imagine That měl svého Thomase Hadena Churche, tady jsem si zase vychutnal každou minutu kdy se na plátně objevil Cliff Curtis. Trošku s rozpaky očekávám kdy padesátník Eddie přestane zdařile maskovat svůj věk a začne se převtělovat do starších rolí. Ve filmu, kde si nemůže dovolit více než 1000 slov, bohužel nepříjde ke slovu jeho pověstná vyřídilka. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Není to tak stupidní jako poslední Murphyho kousky, ale ani nic extra nenabízí, především málo zábavy (kdy naposled napsal Steve Koren něco dobrýho?). Pointa je podobná jako v Mrazíkovi – Murphymu se něco přihodí a musí přijít na to co má udělat, aby „kletbu“ zlomil. Trochu jako v Po čem ženy touží, ale tam bylo „kouzlo“ pozitivní a film vtipný. # příběh 5 | hudba 6 | humor 3 | akce 2 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)

Reklama

Reklama