Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (142)

Lakkkkky 

všechny recenze uživatele

První film, který v Plzni promítáme jako 3D nalákalo mnoho diváků, avšak ne kvůli kvalitě, jak se posléze dozvídám od diváků, ale spíše jen kvůli efektu 3D který, podle mě, není zas tak dokonalý. Grafika ve filmu je zpracovaná velice dobře, avšak patetické a neokořeněné dialogy či monology celý film ztrhávají strmě dolů. Jediné čeho si na filmu snad užijete je přistání na měsíci a chůze astronautů po Měsíci, snad jen to je ve filmu dovedeno k dokonalosti. A jediná postava která stojí za podotknutí je Cvalda, kterému se čas od času zasmějete... ()

david666 

všechny recenze uživatele

V IMAXu byl tento film opět zažitek, takže mu odpustím závěr, kdy už jsem z těch keců byl přeslazen. Přitom cca tři čtvrtě filmu se dá zvládnout - jakmile se však na scéně objeví ruské mouchy a začnou se řešit problémy jak v období studené války, je toho už na mě moc. Takovou propagandu si mohli tvůrci odpustit. Každopádně však létající scény v 3D nemají chybu. ()

Reklama

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem to v 3D, což je asi chyba, proto asi hodnocení nebude doceňující. Cesta na Měsíc mi přišla hodně, hodně slabá, hlavně asi příběhově. Myšlenka to asi nebyla špatná, ale příběh byl dost jednoduchý, až chvilkama primitivní. Dětem by to snad stačilo (a pro ně to vlastně je, že?), ale dospělý snad ocení jen některé technické momenty, jako například přistání na Měsíci (to bylo opravdu povedené). Co mě snad ještě zaujalo, to byl nápad poukázat na politickou situaci doby, kdy se létalo na Měsíc, takže americká moucha byla Američan se vším všudy (samozřejmě i s košilí v barvách americké vlajky ... :-) a ruská moucha byla politicky a ideologicky uvědomělá a patřičně vyparáděná i s nezbytnou rudou hvězdou a obrazem báťušku, dobrého cara a multivraha Stalina v pozadí. Jinak ty mouchy byli pramálo hezké, ale když si uvědomíme, čím se živí, je to jasné. Celkově teda - dalo se na to dívat, ale jednou asi stačilo, mělo to prostě své mouchy - 3 hvězdičky - 40% ... ()

hellequine 

všechny recenze uživatele

Přestože je film určený hlavně pro děti, v kině se sešla věková skupina 15-20 let. Uznávám, že film má poměrně jednoduchý příběh, který ale plně vyvažuje 3D projekce. Za nic bych nevyměnila okamžiky, kdy se mi raketoplán málem zapíchl do hlavy, kdy se mi Igor pokusil vypálit oči a kdy jsme si s krásnou vážkou koukali do očí. Co bych naopak zapomenout chtěla je scéna, kdy se mi půl metru před obličejem vznáší obrovský trojrozměrný(!) pavouk.. No nic, dávám 5*. ()

janistr 

všechny recenze uživatele

Můj první zážitek s 3D animací a brýlemi, ze kterých po chvíli pekelně pálí oči (takže je moje hodnocení možná ovlivněno tímto nepříjemným faktem). Na začátku se film tváří jako klasický animák pro děti, postupně se ale zvrhává v nudnou americkou propagandu na hranici trapnosti (naprosto bez vtipu, nadhledu...). Jednu hvězdičku dávám jen díky několika opravdu vydařeným 3D momentům. Pro mě obrovské zklamání. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama