Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (142)

Yuriko 

všechny recenze uživatele

Netuším jak mohl někdo něco takového natočit. 3D neznamená, že to nahradí příběh. Viděla jsem to ve Francii (francouzsky, bez titulků samozřejmě XD a ještě k tomu 40 minutovou verzi), ale nakonec jsem byla ráda, že jsem tomu nerozuměla. Dialogy jsem si domyslela a i s největší fantazií to byla prostě blbost. Ty dvě hvězdy jsou za pár docela dobrých míst. ()

janistr 

všechny recenze uživatele

Můj první zážitek s 3D animací a brýlemi, ze kterých po chvíli pekelně pálí oči (takže je moje hodnocení možná ovlivněno tímto nepříjemným faktem). Na začátku se film tváří jako klasický animák pro děti, postupně se ale zvrhává v nudnou americkou propagandu na hranici trapnosti (naprosto bez vtipu, nadhledu...). Jednu hvězdičku dávám jen díky několika opravdu vydařeným 3D momentům. Pro mě obrovské zklamání. ()

Reklama

JADIM 

všechny recenze uživatele

Už je to nejaký ten piatok, čo som dostával detské filmy a seriály na DVD a trailer na tento film bol na veľa z nich, a tak som mal česť tento film spoznať. Včera som sa rozhodol si to pozrieť. Muchy aj napriek tomu, že žijú pomerne jednoduchým životom a nemajú veľmi rozvinutú civilizáciu sa zaujímajú o politiku (napr. sovietske muchy nemajú radi tie americké). Na prvý pohľad to vyzerá, ako film pre deti, ale je tam celkom dosť vtípkov o ZSSR a celkovo o politike. Celkový dojem z filmu je celkom dobrý, aj keď som to nevidel v 3D. "My rusi nie sme takí hlúpi ako vyzeráme." 7/10  ()

Lakkkkky 

všechny recenze uživatele

První film, který v Plzni promítáme jako 3D nalákalo mnoho diváků, avšak ne kvůli kvalitě, jak se posléze dozvídám od diváků, ale spíše jen kvůli efektu 3D který, podle mě, není zas tak dokonalý. Grafika ve filmu je zpracovaná velice dobře, avšak patetické a neokořeněné dialogy či monology celý film ztrhávají strmě dolů. Jediné čeho si na filmu snad užijete je přistání na měsíci a chůze astronautů po Měsíci, snad jen to je ve filmu dovedeno k dokonalosti. A jediná postava která stojí za podotknutí je Cvalda, kterému se čas od času zasmějete... ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Možná je to tím, že jsem film neviděl ve 3D, ale stejně si myslím, že by i tak stál za prd. Příběh stojí naprosto za starou bačkoru, podobně jako animace, která vážně nemá čím zaujmout.. Hodina a něco se vleče o něco déle, než by člověk čekal a tak se z Cesty na Měsíc stává jednorázovka, kterou snad vícekrát neuvidím.. 44% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama