Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (142)

Eluin 

všechny recenze uživatele

Po stránce technické výborné - příběh ale nic extra, což ovšem u Imaxu je takovou klasikou :-). Co mě nejvíce na filmu štvalo bylo zobrazení ruských much jako největších ubožáků, kteří své jediné štěstí naleznou až v okamžiku, kdy pochopí, že daleko lépe jim bude na západě... Mňo, to přeci bývalo zvykem dělat ve filmech osmdesátých let, ne? Každopádně je to film primárně pro děti a pokud si děti odnesou do života takovéto postoje, tak to rozhodně moc dobře nebude. ... a to připomínám, že nejsem žádný fanoušek "ruského medvěda". Jinak musím říci, že jsem se docela i bavil, některé vtipy byly celkem povedené, jen škoda toho podivného závěru.... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Animáky většinou nadhodnocuji, protože musím ocenit obrovskou snahu autorů poradit si s kresbou a také je to můj oblíbený žánr. Tuhle sračku jsem však vyloženě přetrpěl. Spolu s Pastí na žraloka a Alfou a Omegou je to to nejhorší, co jsem v daném rámci viděl. Ostuda, které na Djawadiho kariéře zanechá poskvrnu. 15% ()

Reklama

dereksmart odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná slátanina o tom,kterak hrdinné americké mouchy i přes zuřivý odpor zákeřných sovětských much na měsíc i zpátky doletět dokázaly... byl jsem v pokušení udělit jednu hvězdu za startující 3d raketu na začátku, ale nehodnotím technologii nýbrž tento "film" /šel jsem na něj z donucení, vždyť víte, děti../, takže za tu propagandu ubližující křehké dětské duši - jasný odpad ! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Správný příklad toho, jak by se neměl dělat animovaný film. Téměř nekoukatelná, bez aspoň jednoho pořádného filmu a s ne moc kvalitní animací nuda, u které bude zívat každý starší 10 let. Příběhově to je o ničem a celý film se skládá z toho, že mouchy někam letí nebo někam padají. To by nebylo tak špatně, kdyby u toho byl občas nějaký vtip a to bohužel není. Uznávám, že ve 3D to možná má svoje kouzlo, protože je zde hodně dlouhých záběrů natočených právě jenom pro tento účel, díky té špatné animaci to ale musí selhávat i tak. Ve 2D každopádně naprosto zbytečný. ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem to v 3D, což je asi chyba, proto asi hodnocení nebude doceňující. Cesta na Měsíc mi přišla hodně, hodně slabá, hlavně asi příběhově. Myšlenka to asi nebyla špatná, ale příběh byl dost jednoduchý, až chvilkama primitivní. Dětem by to snad stačilo (a pro ně to vlastně je, že?), ale dospělý snad ocení jen některé technické momenty, jako například přistání na Měsíci (to bylo opravdu povedené). Co mě snad ještě zaujalo, to byl nápad poukázat na politickou situaci doby, kdy se létalo na Měsíc, takže americká moucha byla Američan se vším všudy (samozřejmě i s košilí v barvách americké vlajky ... :-) a ruská moucha byla politicky a ideologicky uvědomělá a patřičně vyparáděná i s nezbytnou rudou hvězdou a obrazem báťušku, dobrého cara a multivraha Stalina v pozadí. Jinak ty mouchy byli pramálo hezké, ale když si uvědomíme, čím se živí, je to jasné. Celkově teda - dalo se na to dívat, ale jednou asi stačilo, mělo to prostě své mouchy - 3 hvězdičky - 40% ... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)
  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)

Reklama

Reklama