Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Kumar a Herold potřetí, ale bohužel nejtrapnějším a nejnudnějším způsobem. Třetí díl je nuda od samého začátku, bez náznaku originálního nápadu. Děj je slabý a příběh typicky nudný, takže žádná velká změna. Párkrát jsem se pousmál, takže úplně nejhůř nebylo. Na jedno zhlédnutí, s troškou trápení, se toto snést dá.. 4/10 = 40% ()

balone 

všechny recenze uživatele

První díl ušel, dvojka bomba, třetí díl hrůza. Už bych určitě o tom neřekl, že je to road movie, postavy se dostávají do různých situací na různých místech, ale není to ono. Dále Vánoce... no sakra, ten svátek mi americké filmy tak zhnusili, že se už na něj ani netěšim. Potěšilo mě tam pár postav, které znám spíše z internetu, ale to je tak vše. 30% ()

Reklama

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

Program "SA naslepo" opět nezklamal. A přitom ze začátku (asi prvních 5 minut) to vypadalo sice jako hodně debilní, ale ještě pořád snesitelná emerická kravina. Jenže i ten lehký, mírně znuděný úsměv se z mých rtů odporoučel velmi záhy kamsi do hajzlu, jelikož stejným směrem si to nasměroval i "humor" tohoto snímku - ten se bohužel svou entiligencí pohybuje někde na úrovni prvního stupně základní pomocné školy pro děti s vrozenými mentálními poruchami. Zkrátka sledovat tuhle übertrapnou taškařici rejžojedsko-cikánské dvojice přátel v jointu je v autobuse fakt o život, protože pokušení oběsit se v sedě na bezpečnostním pásu je opravdu vysoké. Doufám, že Mačeta tu vzal roli jen proto, že naprosto akutně potřeboval chechtáky na kauci, nebo mu producent slíbil doživotní přísun heroinu zdarma (po zhlédnutí téhle hrůzy bych si i já trochu dal). ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Začínám nesnášet třetí díly sérií. Páč se za číslovkou většinou dme to debilní písmeno D, které značí, že celý film zkurví malicherný a debilní postup, který zpravidla málokdy přinese něco zajímavého. A buď je zcela irelevantní, a nebo otravuje a je jí podřízený celý film (což je obojí případ tohohle filmu). Obzvláště u ne na vizualitě postavěných filmů to fakt nechápu. Do prdele s 3D. Do prdele s touto marnou snahou donutit diváka alespoň v náznaku smíchu zaškubat koutky. tohle je takřka zoufalost. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Zklamání je možná daleko větší díky tomu, že první dva díly jsou pro mě opravdu kultovní záležitostí a hlavně nekompromisní kanonádou snadno zapamatovatelných a kultovních hlášek. Very Harold and Kumar Christmas jsou jen opravdu slabým odvarem. Jen pár opravdu vtipných momentů a daleko více těch trapných a nechutných. Celou dobu jsem si říkal proč vlastně tohle dělali. Pro mě zprznění mé teenagerské kultovky. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Na konci, když se u Harolda (John Cho) náhle zjeví stromek, můžeme vidět zkrvavenou čepici Santa Clause. O asi minutu později ji má Santa opět na hlavě. (samik81)
  • Ve filmu zazněla narážka na práci Kumara (Kal Penn) v Bílem domě. Jeho představitel Penn coby poradce v Bílém domě skutečně pracoval. (johhny007)
  • V jednom záběru Tood (Thomas Lennon) osloví Harolda (John Cho) "Sulu". Představitel Harolda John Cho ve skutečnosti hrál postavu jménem Sulu ve filmu Star Trek (2009). (spiderpig)

Reklama

Reklama