Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

Lilloos 

všechny recenze uživatele

A děti netrpí jen v hudebním průmyslu, ale také ve škole, kde je šikanují! Překvapivě mě ale film pobavil víc než jednička, například postava Tobyho byla dokonalá...Chceš zjistit, co je člověk zač? Zeptej se ho, jestli s ním můžeš spát v posteli! Máš upištěný vysoký hlásek, kterému není rozumět slova? Bezva, pískej slovensky a pak to teprve bude sranda! ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl toto pokračování hodnotit sám za sebe, byly by to tak dvě hvězdičky. S ohledem na to, že je to ale určeno hlavně menším dětem, dávám za tři. Co mi ovšem neskutečně vadilo, byl slovenský dabing holčičí trojky. Sám jsem nestihl pochytat ani polovinu jejich vět a pro malé děti jsou upištěné slovenské hlasy naprosto nesrozumitelné. Tohle se tedy dabingovému studiu vůbec nepovedlo. Chipmunkové a jejich nové kamarádky jsou krásně roztomilí a děti si je jistě zamilují. A o to jde. Bez ohledu na primitivní příběh. ()

Reklama

Twyer 

všechny recenze uživatele

Animátoři opět oživili trojici čipmanků. Film navazuje na předchozí díl, který měl úspěch svou novotou a zajímavým nápadem. Volné pokračování bohužel nesdílí stejné úspěchy. Do role přichází 3 noví čipmanci nebo přesněji čipmančice. Nejedná se o závratnou komedii, ale některé scénky jsou povedené, ale celkový dojem z filmu není nikterak poutavý ani záživný. ()

banks47 

všechny recenze uživatele

Tak si tady pročítám vaše kometáře a nestačím se divit. Vrtalo mi to hlavou až do chvile než se mi pod ruku dostala nadabovaná verze!!! Která mi přijde víc než zkažená.... Český dabing doslova film drtí.. Je to sice pro děti ale z tohodle jim musí prasknout hlava!! Vždyť originalní hlasy jsou absolutně na jiné úrovni jak mentální tak akustické. Jinak to neni tak strasny takova jednoduchá jednorázová podívaná pro mladší diváky nebo jen pro ty méně náročne co si chtějí odpočinout od neustálého dění na filmovvé scéně. Česká verze odemě dostáva 1/5.. A ENG verze 4/5 protože nemůžu říct že by se mi to nelíbylo pořád to má svoje kouzlo a ty počty v dolarech které film vytěžil asi o něčem mluví... ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jak jednička přes kopírák. Bohužel, tvůrci přidali pár trapných vtípků a hlavně partu zpívajících veveřic. Ty nejen, že jsou úplně stejné jako Chipmunkové, ale jsou tak přeslazené, že se vám z nich zkazí zuby. A korunu všemu nasadil český dabing. Mohl by mi někdo vysvětlit, proč jsou všechny veveřice nadabované slovensky? Celkově film působí jako nastavovaná kaše, která má dokonale vyplenit peněženky nebohých rodičů. Takže doufám, že další pokračování není v plánu... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)

Reklama

Reklama