Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

Derek 

všechny recenze uživatele

film ktory nevie ci chce byt romanticko komediou alebo dramou o vyrovnavani sa so smrtou niekoho blizkeho. obe pasaze su viacmenej zastupene rovnakym dielom ale ani jedna z nich prilis nefunguje, jennifer hra svojho typickeho "diblika" a aaron eckhart je sympatak ale brandon camp neprichadza s nicim novym co dostalo film nad priemer... ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Tento film se nedá srovnat s takovýma peckama jako Láska nebezská nebo Zápisník jedné lásky, ale může se hrdě být do prsou, že se o to pokusil a neskazil. Dokonce i slza ukápne. Aaron není můj oblíbenec, ale kriticky musím říct, že jsem neviděl s ním film, který by byl špatný nebo že by snad něco skazil. S Jennifer jim to pekně notovalo, myslím že i nese s sebou jakési poselství, které není kýčovité. Nechápu tak nízké hodnocení. Za mě určitě lepší 4* ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Nejen romantický film o člověku, jenž druhé učí naučit se žít a myslet pozitivně po ztrátě blízké osoby. A je v tom úspěšný. Problém je ten, že on sám se přes svou ztrátu přenést neumí. Ve filmu hrají mí sympatičtí herci, takže já jsem spokojený. Navíc psychologická rovina filmu je jasně zřetelná nenáročnému diváctvu, což z tohoto filmu činí příjemně dívatelný romantický film. ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo KÝČ je v tomto nesnesitelném snímku prezentováno od první do poslední minuty, včetně hereckého obsazení, které nakopalo tomuto filmu kou.. podruhé. Komentář uživatele lesumira o vydírání filmem a nasranosti na každého kdo se na tomto filmu podílel je zcela přesný... - 28. 1. 2012 - 0% ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle říct, nejkrásnější scéna na začátku, kdy ostří nože krájí na tenké plátky citron, který pak skončí v sklenici s kostkami ledu:-) a pak už jen nuda a pro mě vyloženě nesympatický Aaron Eckhart aspoň v téhle roli. Jenny takovou roli už ne. Třeba Až tak moc tě nežere mělo aspoň štávu, ale tady byla šťáva jen v tom citronu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)
  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)
  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)

Reklama

Reklama