Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Hu! Depresivní hyena se jednoho dne podívala do zrcadla a rozhodla se své mizérie trochu využít. Zpeněžit se dá koneckonců všechno a někomu, kdo si dává mršiny k svačině, to nemůže rozhoupat žaludek. Mně jo. Řekla bych, že nebohá květinářka Eloise litovala, že není skutečně hluchoněmá, byť i pouhá přítomnost tohohle panáka na stejné planetě by musela být nesnesitelná. Ženy mívají samaritánská nutkání a pitomci mají štěstí, že se občas vztahují i na ně. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Netreba to brať veľmi vážne... opäť jedna z jednohubiek, ktoré sa snažia o hlbší podtext, ba dokonca myšlienku a aj keď niesu vo finále častokrát úspešné, priemernosť spĺňajú. Príjemní a dobrí herci (myslím si, že obaja sú veľmi schopní, aj keď nejde o ich najlepšie snímky) no a snaživá réžia, ktorá síce tlačí na pilu... ako prvotina fajn. 6/10 ()

Reklama

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

I kdybych se na ten film znovu podíval za několik let, tak láska na druhý pohle dz toho nebude. Ne, zvýší se znovu tlak a budu nasranej na každéjho, kdo s ena ýhle slátanině podílel. Slátanině neuvěřitelnééé, který vydírá, romantiku produkuje po malých nevydařených částech a dvě hlavní hollywoodské stár stojí za houby! Aniston se hodí opravdu jen do romantických komedii nebo spíš hodila, nerad to říkám, ale ta už patří do starého železa. A Eckhart mi nesedí v žádné roli. ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem vyrazila s kamarádkou protože nic lepšího v kině zrovna nedávali a já si říkala, že když už nic, tak je tam aspoň Jennifer a sympaťák Aaron. A já vím, že ten název zní strašně kýčovitě a spíš k podívání odrazuje než navnazuje, ve výsledku jde ale o překvapivě příjemný film s civilními hereckými výkony – za všechny vyzdvihnu skvělého Johna Carrolla Lynche. Jasně, příběh jede v zajetých romantických kolejích, ale kolik nešablonovitých filmů v tomto žánru ještě vzniká? ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Tento film se nedá srovnat s takovýma peckama jako Láska nebezská nebo Zápisník jedné lásky, ale může se hrdě být do prsou, že se o to pokusil a neskazil. Dokonce i slza ukápne. Aaron není můj oblíbenec, ale kriticky musím říct, že jsem neviděl s ním film, který by byl špatný nebo že by snad něco skazil. S Jennifer jim to pekně notovalo, myslím že i nese s sebou jakési poselství, které není kýčovité. Nechápu tak nízké hodnocení. Za mě určitě lepší 4* ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)
  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)

Reklama

Reklama