Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

Mr.KarlAdler 

všechny recenze uživatele

V rámci genderu: nepovažuju holku spící se spoustou kluků za děvku, čímž bych ji v opačném případě odlišil od obyčejně bodrého moravského kurevníka. I když je smutný (nebo možná ani ne), že hlavní hrdinka se jí nakonec vlastně stejně dobrovolně stane (aha, právě proto to moc smutný není). Tomuhle soft pornu ale bez přihlédnutí ke všemu ostatnímu vytýkám dost podstatnou věc - je to o ničem, nuda, postavy jsou šeredný a nedozvěděl jsem se o anatomii nic novýho. Hvězda navíc za fakt, že jsem hulvát, a při sledování jsem totálně "vypnul", aniž bych se soustředil, co tím ty ženy (možná) chtěly říct. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Nádhernej film, totálně mě dostal. A to se mi přitom nelíbila hlavní představitelka... O erotiku tady šlo až až... Mám pocit, že jsem pronikl o kousíček hlouběji do způsobu ženského myšlení. A vzhledem k tomu, že o něco takového dlouhodobě usiluju, se mi ten film musel nutně líbit. A to nemluvím o tom, jak to bylo zmáknutý filmařsky. Už jen ten úvodní záběr! Super! ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Tehdy se říkalo: žena bez zaměstnání má dvě možnosti, manželství nebo prostituci. Deník nepíše ten, co je sám, ale ten, kdo má co napsat. Život je jiný...já chci ještě!! Co, ty chceš ještě jedno číslo? Ne, nechci jedno, ale sto!!..chci poznávat lidi skrze tělo. Hezký a erotický začátek za podpory španělské hudby, dostal tento snímek hodně vysoko. Snad to vydrží celý film. Jo a není na lahev od Coca - coly. Nymfomanii si vymysleli muži, aby se ženy cítily provinile, když překročí pravidla. Chceš radu, Užívej si života, dokud můžeš. Hezká scéna: Vize při sexu... jsi budoucnost mé minulosti a já zřejmě vzpomínka na tvou budoucnost. Chudák holka, bylo mi jí líto, měla smůlu, hlavně na muže. Byl to smutný příběh, Valerie musíš žít!!!! ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Kdyby tohle sestříhali o nějakých 10 minutek, přidali ještě 2-3 erotické scény, tak to byl tuctový erotický film made in jakákoliv jihoevropská země. Ale takhle se to snaží (a chvilkami i dokáže) tvářit, že to je něco víc, než obyčejná erotická telenovela. Myšlenka zajímavá, děj díky erotickým scénám příliš nenudil, ale ani nenadchl, příjemná hudba a hodně sympatická hlavní hrdinka. Solidní průměr, který ale v kině zbytečně zabírá místo jiným nezávislákům. 5/10 ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Atmosférou je film tak blízký libovolné telenovele, že si člověk skoro myslí, že jde o celovečerní verzi některé z nich. Erotický nádech, kterým se tento nepodarek pyšní, spočívá v nudných záběrech, v drtivé většině působící až asexuálně, protože představitelka hlavní role neumí nebo nedokáže hrát (čistá exhibice většinou nestačí). Neustálé střídání tří výrazů (nebo pokusů o ně) je po několika cyklech dokonale otravné. Orgasmus - dojetí - zoufalství, pořád dokola. Jediné, co mě mírně zaujalo, byla hudba (Roque Baños), ale sledování filmu mě při poslechu tolik rušilo, že ani nejsem schopen říct, jestli bych ji chtěl ještě někdy slyšet. Úhrnem jde tedy o nezáživné softko, které je svou podstatou naprosto zbytečné a doporučení nehodné. 15% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Valérie (Belén Fabra) říká, že panenství ztratila roku 1993 a později doplňuje, že od té doby uplynulo čtrnáct let. Avšak z náhrobku její ve filmu zemřelé babičky Marie Tasso (Geraldine Chaplin) vyplývá, že uplynulo pouze třináct let. [Zdroj: IMDb] (hellstruck)

Reklama

Reklama