Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Seedya

Seedya (hodnocení, recenze)

Nevím ale celkově mi ten film přišel na nic :) .. nymfomanie se mi líbí .. ale ten děj, "zvraty" atd.. nemohl sem se dočkat až to skončí :)

Uživatel killors smazal svůj příspěvek.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Dosť dobrý film o živote sexuchtivej Val a jej sexuálnych zážitkov ;-) zaujívamé ako sa môže život ubeerať rôznymi smermi len vďaka sexu :-D

Uživatel petr.c17 smazal svůj příspěvek.

sonnak

sonnak (hodnocení, recenze)

Imo výborný! Netušil jsem, co čekat, ale fakt se mi to líbilo. "Pointou" bych ten konec sice nenazýval, ale bylo to moc hezký a silný zakončení.

Trespasser

Trespasser (hodnocení, recenze)

Zatim sem videl jenom trailer,ale prijde mi,ze co sem videl spanelsky filmy s podobnou tematikou,tak meli jakysi zvlastni nedefinovatelny kouzlo..

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

preco to ma nizke hodnotenie hm? je tam privela ci primalo sexu? :)

Hellboy

Hellboy (hodnocení, recenze)

SeanLSD: Napiš mi prosím, co byl konečný obrat, který dal filmu nějakou (jakoukoliv) hodnotu. Díky;) Já v tom filmu viděl bohužel jen a pouze pseudofilozofování a neuvěřitelně klišovitý, chatrný příběh...

SeanLSD

SeanLSD (hodnocení, recenze)

Pche, o tom mi niečo hovorte ! Nebyť toho konečného obratu, ktorý dal filmu aj nejakú inú hodnotu, vyžíval by som sa ako divý v odsudzovaní nasilu pretláčanej rafinovanej erotiky, ktorej uvedenie v mainstreame sa snažia ospravedlniť pseudofilozofovaním a akým-takým biednym príbehom . . no ale musel by som si chtiac-nechtiac priznať, že hlavným motorom toho by nebolo ani tak intelektuálske pobúrenie, ako závisť a frustrácia . .

BathoryMan

BathoryMan (hodnocení, recenze)

DJ Obelix:Máš pravdu kamarát možem stým urobit akurát tak hovno....iba že by som ja sám nesexoval...a ved vlastne ani nesexujem...ved nemám ským!

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

BathoryMan: Proč? Protože sex prodává! Můžeš s tím nesouhlasit, může se ti to nelíbit, ale to je tak vše, co s tím můžeš udělat...

BathoryMan

BathoryMan (hodnocení, recenze)

Nechápem prečo sa vobec točia takéto filmy ako keby toho sexu všade okolo nebolo dost!!!Ešte sa ho pokúšajú prepchat do filmárskeho umenia!!!

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Na tomhle mám v plánu jít i přes špatné recenze. Předchozí film režiséra j prý hodně zajímavý horor, až se na něj podívám, tak posoudím jestli má cenu zkusit tohle.

Reklama

Reklama