Reklama

Reklama

Danny a Wheeler se živí reklamou na energetický nápoj Minotaur. Wheeler je velký sukničkář a nechce se vázat, Danny je znechucený životem. Myslí si, že když požádá svoji přítelkyni Beth o ruku, jeho život nabere jiný směr. Ona ho ale odmítne. Danny pak schválně nabourá služebním vozem do sochy před školou. Za to mají jít oba na 30 dní do vězení. Mají na výběr, buď nastoupí do vězení, nebo odpracují 150 hodin prospěšných prací jako dobrovolníci, kteří se věnují dětem s problémy. Wheeler dostává na starost desetiletého Ronnieho, který používá nejostřejší vulgární výrazy a miluje ženské poprsí. Danny bude mít na starost Augieho, který je posedlý středověkem. Zprvu se zdá, že to bude peklo pro všechny... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (327)

teutates 

všechny recenze uživatele

Role Models ako sonda do USA a ich "sociálneho systému"... zišla sa tu elita "teenage movie" ako Stifler, McLovin a mnoho ďalších... hláškovo preplnené dielo, ktoré vážne pobaví a prevedie do sveta nerealisticko - utopickej krajiny kde chce vládnuť McLovin... "výchova" spoločnosti formou hrania 6/10 ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Najlepšia komédia minimálne od Tropickej búrky. Celý čas to boli slušné 3 hviezdičky (predsa len, Scott hrá zase Stifflera a už to väčšinou nie je zábavné, vážnejšie okamihy "prebudenia" celkom nefungujú, celý výlet s táborením je len zlepencom nie veľmi zábavných scénok), lenže potom prišla komandovská vyzbrojovačka, nástup na bojisko, Kiss my Zanthia, McLovinov hecovací prejav a samotná bitka... a ja som sa celé záverečné titulky škľabil od ucha po ucho a vravel si, že tak dobre som sa už dlho nepobavil. Černoško samozrejme ruluje, hlavne v kostýme do bitky, ale aj Jane Lynch si to neuveriteľne dáva (čo veta, to haluzná hláška). ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak do TV to môžu naskrutkovať bez nejakých výčitiek svedomia, pretože na kino film obsahuje pomerne málo muziky. Plusom tejto komédie, ktorá sa až na záver vlečie skoro na neutrál, sú obe detské postavy - Christopher Mintz-Plasse a Bobb'e J. Thompson, pričom Thompson, keby chcel, by mohol niečomu priučiť aj dorastenecké „herecké eso“ Willa Smitha. To sú moje dve hviezdy a tretiu tvorí samozrejme KISS. Koniec koncov prežiť sa to dá, čo je isto veľká poklona pri tých dosť často dementných komédiách spoza veľkej vody. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Takhle to opravdu vypadá na larpech?.o) Smál jsem se často a smál jsem se dost. Až mi bylo líto, že se postava Paul Rudda nakonec polepšila. Ty jeho cynické hlášky byly na filmu tím nejlepším. S.W.Scott zahrál svýho průměrnýho Stifflera a ani představitele dětí to nějak výrazně nekazili. Není tu nic moc, na co byste si po nějakém čase po zkouknutí vzpomněli, ale když už vám to běží před očima, běží to rychle a bez zbytečných záseků. 65% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Komu pripadala prestávka medzi LOTR a Hobitom príliš dlhá, ten tu mal Veľkých bratov. Priemerná americká komédia, kde som sa nahlas nemal čomu smiať, ale ktorá aspoň neuráža tuposťou a prvoplánovosťou. Zrelí tridsiatnici v podstate žijú svoje životy ako deti, ktoré dostanú pod ochranu, viď reklama s minotaurom verzus fantasy boje na lúke. Či si honíte pred monitorom, alebo vyhadzujete po jednej noci ženy z postele je znakom rovnakej emocionálnej nevyzretosti a tvorcom nechávam, že takto "nastavujú zrkadlo" dnešnej dobe. Inak fakt si neviem predstaviť, že by som niečo podobné pozeral za plnú sumu niekde v multiplexe. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (15)

  • Režisér David Wain si ve filmu zahrál také jednoho z "Velkých bratrů", a sice postavu chlapíka s kytarou, Chevrona Baineho. (FilmFan24)

Reklama

Reklama