Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

S.Dedalus 

všechny recenze uživatele

čekal bych že pokračování se bude alespoň trochu lišit ale ono ne většina původních postav ztratila značnou část svého vtipu (už tak dost nespolehlivého) a postavy nové mě zaujmout nedokázaly snad s vyjímkou bušičů z posilovny především pak zamrzí přetvoření skvělého PMova aida na samotného PM to prostě a jednoduše nefunguje na druhou stranu když po strašlivých peripetiích s neuvěřitelně protivnou recepční chcete po ní formulář k podání stížnosti a ona vám řekne I´ve run out to se přece musí ocenit no ne? ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Rozšíření toho, co bylo pár let před tímto projektem a narážky na USA :) Celý je to potřeba brát s nadhledem, hlavně se tomu zasmát a nic v tom nehledat :) Nejlepší je "rajda pošahaná", která je hlavně dáma a dělá všechny takovýty "další píčoviny" :) Vicky Pollard :D :D A týpci z fitka :) Těch rolí je tam neskutečně moc :) A i když je to často dost nechutné a zvrácené, je to skvělé :) ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto sa opäť nemá dôvod vyjadrovať. Nechutnosti, trápnosti a urážky servírované zaradom čo to dá, a čo je telka ešte schopná odvysielať. Opäť vysoký raiting pre úplné dno kinematografie. ODPAD! Pri tomto mám chuť dať Manuele a Prcičkám 5*. A tu 76%, ľudia vy ste úplne vygumovaný? Toto sa vám páči? ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Když se člověk pohodlně usadí k dokumentu tohoto formátu, který mu otevře obzory a nenásilnou, věcnou a decentní formou jemně shrne a podtrhne charakterové stereotypy dvou velkých národů, problematiky znalý gentleman se jen lehce pousměje a kývá hlavou. Miniseriál si dělá srandu ze všeho ale málokdy z opravdových národních stereotypů. Popravdě dost těžce stravitelnými prostředky. Je to nechutný, prvoplánový,zvrhlý ale semtam i docela zavánějící inteligentní narážkou. Smál jsem se. jenomže když já se na nějakou komedii koukám v kině, směju se prakticky všemu a to hodně. Rozhodně v některých dílech najdete legendární kousky jako ,,Perfektní cvičba''. Nevim jak vy, ale já se smál, snažil nekoukat, proklínal tvůrce a věděl, že se na to podívám znovu a znovu :-). Jednotlivé skeče jsou moc dobré.. ALE (virbl) vykrádají sami sebe.. jde o variace na 3-4 scénky, které provázejí celý seriál a to je pro mě sakra málo. Normálně se podá několik návrhů a vybere se jeden. Oni snad natočili všechny. kdybych viděl jeden jakýkoliv díl, dám 4,5 ale takhle, po shlédnutí kompletu, jdu dolů. Fungující rovnici používat pořád dokola by od fyziky odradilo i Einsteina ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

"Pokud sledujete tento seriál v Británii, je načase vypít si své kakao. Jestli ho sledujete v Americe, strčte své UZI zpět za opasek a potáhněte si poslední šluk z dýmky na crack." Něco už je za hranicí všeho (ne)vkusu, ale jinak v tom všem vidím povedenou ukázku americké ubohosti, takže palec nahoru. 75%. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama