Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Raven0 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli se mělo jednat o kritiku "Amerického snu" a celé naivní, americké popkultury... Jestli ne, tak by se Fired up dal, s trochou nadsázky, popsat jako americké, propagandistické dílo :-) Ale ono je to veskrze jedno. Protože tento film je vyloženě tupý. Šablonovitý příběh, trapné herecké výkony, rádo by politicky nekorektní humor... Prostě nuda. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

"TOHLE JE NA AMERICE KRÁSNÉ, KAŽDÝ BLB SE MŮŽE STÁT PREZIDENTEM". Po dlouhé době konečně skvělá komedie, ve které hrají sympatičtí herci a je v ní hromada vážně vtipných hlášek, které jen tak nezapomenu. Úsek s doktorem Dickem teda Rickem je vážně boží. To musela být strašně nevděčná role. Tolikrát setřenou postavu jsem ve filmu už dlouho neviděl. Téhle komedii jsem se dlouho vyhejbal a udělal jsem chybu. je to strašná prdel. Doporučuju každýmu, kdo se chce zasmát a moc nemyslet nad dějem. V době, kdy je dobrejch komedií jak šafránu, je toto skvělé oživení. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o čistokrevnou teenagerovskou komedii, ve které jde hlavním hrdinům jen o sex, tak je to velmi příjemné překvapení. Tenhle film totiž nabízí kultivovaný humor, který zároveň není nijak náročný a u něhož se musí bavit snad každý, kdo má tenhle typ filmů alespoň trochu rád. A přitom dějově se nejedná o nic složitého. Dva kamarádi, středoškolské fotbalové hvězdy, si užívají s jednou holkou za druhou, a protože pořád nemají dost, tak se vydají s roztleskávačským týmem na tábor, kde je několik stovek holek v těsných trikotech a jen velmi málo kluků, z nichž tak polovina jsou gayové. Úžasný nápad, který je velmi neokoukaný a který nabízí skutečně mnoho vtipných situací a nápadů. Navíc pokud jste mužského pohlaví, tak jistě oceníte pohled na ty nádherné holky, kterých je v tomto filmu opravdu hodně a já musím přiznat, že jsem chvílemi nevěděl, kam stočit svůj pohled, protože těch možnsotí bylo nepočítaně. A jak už jsem napsal, není zde k vidění ani žádný fekální či jakýkoliv podobný humor, je to všechno skutečně jen a pouze o roztleskávání, sexu, a podobných tématech. Takže opravdu z mého pohledu velmi příjemné překvapení. Tenhle film jsem si užil, pobavil jsem se a příjemně odreagoval, a čas s touto komedií mi utekl velmi rychle. Rozhodoval jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdami, ale nakonec za ten nápad a za tu originalitu dávám zasloužené čtyři hvězdy. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Popravdě - měla jsem tu "čest" vidět zhruba jen druhou polovinu filmu, ale s čistým svědomím můžu říct (i díky ohlasům lidí, kteří film sledovali od začátku), že toto je typická americká sra***, nebo-li požírač času! Prosim vás, pokud nemáte alespoň 2 promile, v krvi vám kromě alkoholu nekoluje nějaká další nelegální droga a zorničky nemáte rozšířené pod vlivem marihuany nebo jiné 'trávy', tomuhle filmu se vyhněte obloukem. Opravdu na něm není nic vtipného... ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Přehlídka mladých pohledných slečen v roztleskávačských úborech. O nějakém zajímavém příběhu či originální scéně si můžete nechat leda tak zdát. Na druhou stranu tu nejsou žádné zbytečně dlouhé prostoje ani nechutné scény, u kterých byste museli přivírat oči. Klasický výplach k večernímu pivu s pár kámošema. 50% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • I když je Nick (Eric Christian Olsen) středoškolák, jeho představiteli bylo v době natáčení 31 let. (Doski)
  • Legendární basketbalista Kobe Bryant si tento film údajně velmi oblíbil a během play-off v roce 2009, kdy nakonec LA Lakers ve finále NBA zvítězili nad Orlandem Magic, snímek viděl nesčetněkrát. (Caszidy)
  • Scénář napsali 4 lidé, avšak do titulků se nechali zapsat všichni společně jako "Freedom Jones". (HappySmile)

Reklama

Reklama