Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

grogodil 

všechny recenze uživatele

V podstate takí Wedding Crashers na stredoškolský spôsob....Dvaja povestne nadržaní rotvajleri v podaní D'Agosta a Olsena, ktorí na zjazde roztlieskávačiek slintajú nad každým "masíčkom", ktoré sa okolo nich obtrie, nahučaní pretiahnuť všetko čo má kozy a strapce na rukách sa odrazu zamilujú do jediných dvoch báb, ktoré ovplývajú mozgom väčším než sliepka...myslím, že nemusím nejak ťažko spojlerovať, aby si každý domyslel ako to všetko prebieha a ako to všetko dopadne. Na druhej strane, veľmi poteší, že v žánri teenegerských komédií, ktorý z väčšej časti dnes pláva v záchodovom humore a telných tekutinách sa nájde občas príjemná oddychovka držiaca sa v medziach dobrého vkusu. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Jedna z tych lepsich teen komedii poslednej doby s prijemnou oddychovou atmosferou, cool songami, peknymi babami a naivnym dejom. Ocenujem aj absenciu fekalnych scen, ktorych je v pobobnych filmoch stale viac. Dokonca to miestami evokovalo 80te roky. Je to pochopitelne obycajny, zabudnutelny, priemerny film ale v ramci zanru to nedopadlo zle. 55% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Normálna americká klišoidná komédia s typickým americkým koncom. Ale na druhú stranu treba uznať, že to mohlo byť aj horšie, nie je tu núdza o vtipné scénky a čo je hlavné, iba zriedkakedy je možnosť pozerať sa vo filme na toľko krásnych dievčat, normálne som nevedel kam skôr s očami :) Neverím, že to boli všetko američanky, tam toľko krásavíc nežije. Určite to bol import zo zahraničia :) 65/100 ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Někdy na pozitivní hodnocení teen komedie stačí fakt, že hrdinové jsou sympatičtí rošťáci, že nejsou dementní, že se neuchýlilo k fekálnímu humoru a že rada situací i hlášek je opravdu vtipná...A pak samozřejmě 300 sexy roštěnek v přiléhavých trikotech...Čas od času si prostě chlap nemůže přát víc :) ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Krom toho, že Fired Up! je jednoduchej jak dietní vegetariánská jednohubka, a proto je třeba k ní tak přistupovat, bych chtěl po hodně dlouhé době poděkovat distribuční společnosti za krapet invence a citu pro vytvoření českého názvu film. Když si vzpomenu na naprosto zhovnabičovskej patvar Outlandera, kterej nejspíš naprosto nesmyslně odkazoval na Třináctého bojovíka, jehož název je taky zhovadilost, se tady Loudilové hodí jak prd*l na nočník. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Legendární basketbalista Kobe Bryant si tento film údajně velmi oblíbil a během play-off v roce 2009, kdy nakonec LA Lakers ve finále NBA zvítězili nad Orlandem Magic, snímek viděl nesčetněkrát. (Caszidy)
  • Film na který se dívá celý kemp zhruba v polovině filmu, se jmenuje Bravo, girls! (HOODY)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené zábery. Film má taktiež po titulkoch ešte 2 scény. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama