Reklama

Reklama

Obsahy(1)

“Pokusím se být normální,” slibuje dvanáctiletý Ace Ventura, Jr. To by bylo v pořádku, kdyby být normální pro něj neznamenalo hledat ztracené voříšky, unesené kočičky a zmizelé krokodýly a na každém kroku přitom vytvářet neuvěřitelný chaos. Jaký otec, takový syn - být zvířecím detektivem má Ace prostě v povaze! A když je ze ZOO ukradeno pandí mládě a jeho matka je podezřelou číslo jedna, náš malý hrdina vyráží do akce, aby očistil rodinné jméno. Když se Ace Ventura, Jr. (Josh Flitter - Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu a Kněz je poděs) spojí s odvážnou sousedovic Laurou (Emma Lockhart) a s outsiderovským hračičkou A-Plusem (Austin Rogers), aby případ vyřešili, je z tohoto rodinná zábava nové generace a bláznivě zmatené komické “panda-monium”. Jste připraveni se smát? Tááááák jo, Ace - Ace Jr. - se ujímá případu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (115)

blazma 

všechny recenze uživatele

Kdepak tohle je hrůza a trošku mě mrzí že to docela poškodilo dobré jméno Ace Ventury v podobě Jima Carreyho. Film se sice snaží držet toho co měli originální filmy. Jenže Ace Ventura je jenom jeden a to je tvář Jima Carreyho, to prostě nejde zaměnit a ikdyž zde se film točí kolem jeho syna, prostě to už není ono. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pár momentů ušlo, ale ten tlustý kluk byl naprosto na zabití a snažit se s původním Ace Venturou tohle sbližovat, to je svinstvo nejvetšího kalibru. ----- Eskapády Jima Carreyho ve dvou filmech o Ace Venturovi znáte? A dokážete si představit, že to samé provádí malý, tlustý chlapeček?   Neboť ve třetím filmu o Ace Venturovi skutečně je hrdinou malý, tlustý chlapeček s divným účesem a oblékáním, kterého máte pro jeho nabubřelost chuť celou tu dobu kopnout do hýždí. Je ale synem svého otce a pomáhá hledat zvířátka. Jenže pak má krizi svého povolání a musí mu pomoci až dědeček, aby chlapeček našel opět své já a vypátral největší zvíře svého života. Že obsahuje snímek spoustu logických nesmyslů, aby měl chlapeček vždy navrch (skoro dospělé holky div nehodí chlapečka do bazénu, ale přiběhne jeho pes, zaštěká a holky se složej). Ne že by tu nebylo pár dobrých hlášek, ale celkově to nestačí. Ale zase si zde poslechneme hip-hop. Zvuk u filmu je stereo, český dabing se na kluka zoufale nehodí. Samotný disk načíná protipirát (nekupujte ta zrnitá DVD!), jeden trailer, jedna reklama, jako bonus pak je v menu stejný trailer, co byl v úvodu, na Peklo s princeznou (proč?)! ()

Reklama

filipes.lu 

všechny recenze uživatele

Asi jsem magor, ale já se prostě bavil. Scéna s kráděží pandy mě rozesmála i nahlas. Je to přesně ten typ filmu, ke kterýmu když přistoupíte k jako trapárně, tak se vám toho taky dostane. Do kina bych na to skutečně nešel, ale na večer s pivem v ruce a s kámošema okolo to není úplně k zahození. ("Máš na to 78 hodin!" "Super, tak to mám tři týdny.">>>Jak mně to připomělo má léta o hodiny matematiky =) ) ()

EL_lofasso odpad!

všechny recenze uživatele

Z důvodu vysoce dementního a krajně odporného hlavního představitele,jsem se na to nezvládl dodívat.to ale neměni nic na tom,že při myšlence na celý tento koncept se mi otvírá kudla v kapse.Odporný film,odporná zápletka a blitkyvyvolávající malý Ace. Jim Carrey musel po tomhle zážitku mít mnoho bezesných nocí. ()

coscarelli odpad!

všechny recenze uživatele

Rakovinotvorna nevtipna a priam dovolim si tvrdit trapna fraška´, snaziaca sa skoro scenarom miast moje citlive bunky,ale nedam si sliapat po hlave. Snaha o hviezdu zlyhava vo vsetkych kategoriaćh, smyka sa, pada a pada. Som poriadkumilovny , preto vypukleho Acea hadzem do smeti, za to ze som trpel nielen ja, ale aj zvierata tam hrajuce. Verim ze si o tom myslia svoje. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno