Reklama

Reklama

The Guild

(seriál)
USA, (2007–2013), 8 h 9 min (Minutáž: 3–12 min)

Tvůrci:

Felicia Day

Scénář:

Felicia Day, Jeff Lewis

Hrají:

Felicia Day, Sandeep Parikh, Jeff Lewis, Robin Thorsen, Amy Okuda, Vincent Caso, Brett Sheridan, Wil Wheaton, Viji Nathan, Blake Sheridan, Michele Boyd (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele

Felicia Day je prostě dokonalá a nelze si ji zde nezamilovat. Guilda už má dokonce šest řad a i když se říká, že ta šestá byla poslední, doufám, že si to Felicia rozmyslí a pustí se i do sedmé. Přece jen tahle partička lehce podivných lidí hrajících něco jako World of Warcraft si to rozhodně zaslouží a ještě stále nám má co říct. Tenhle webový seriál je pak rozhodně povinností pro lidi, kteří někdy v nějaké té guildě už byli. Uvidíte, že mnohé situace vám budou velmi často povědomé a to ne že ne;) ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

The Guild je websérie volně přístupná na YouTube, kterou se už díky své délce a Felicii Day vyplatí omrknout. Nemusíte být přímo "gamer", abyste se u Gildu pobavili; já si třeba nejvíce vychutnala jinou, leč trochu ohranou, geekovskou hlášku: "Help me Codex1, you're my only hope!" A nejnovější propagační video Do You Wanna Date My Avatar? je vskutku "mňamózní". Yay, Felicia Day! ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se veze na vlně popularity nerdských seriálů (IT Crowd, BBT apod.) Felicia Day od něj odrazila svou malou pisatelskou a hereckou kariéru. Čím populárnějším se seriál stává, tím populárnější tváře také přitahuje v rolích speciálních hostů. Tím nejstabilnějším je patrně Wil Wheaton (Wesley Crusher z TNG), který se momentálně s Felicií podílí na tvorbě show o stolních hrách TableTop. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

I když jsem chvíli hrál World of Warcraft a delší chvíli online verzi Pána prstenů - toto není pro mě. Úžasná Felicia Day se zásobníkem grimas a pak už nic. Nuda, nuda, trapnost, jiskřička naděje a nuda. Dojel jsem do půlky druhé série, ale dál už to nejde. Ovšem i tak mě dostal perfektní "Do you wanna date my avatar" song. ()

Carthorias 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad na seriál, a překrásná Felicia v hlavní roli. U nás na škole jsem taky měl takovýho frajera, který se chlubil tím, že má na WoW nahráno přes 13 000 (!) hodin (což od doby co hra vyšla vychází na zhruba 8 hodin denně). Vždycky když si na něho vzpomenu, tak se mi zlepší nálada, protože vím, že minimálně jeden člověk je větší zoufalec než já. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno