Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nečekal. O Guild jsem průběžně slýchal zhruba dva roky, ale nikdy jsem mu nevěnoval pozornost. Možná i proto, že MMORPG není moje parketa (býval jsem spíš jako Riley - FPS person :-). Nicméně jsem během jednoho dne sjel všechny dosavadní díly jako chutnou malinu a nemohu se dočkat dalších. A Felicia Day? V Dr. Horriblovi byla kouzelná, ale tady si pro sebe krade každou scénu - and I like it. Been Day'd. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Sympatický web seriál, který táhne jak skvěle zvolené prostředí, tak perfektně vymyšlené charaktery. A když tohle přestane bavit, tak je tu ještě Felicia Day a ta se neomrzí nikdy. Byla by ovšem chyba zredukovat osazenstvo Gildy jen na tu sympatickou zrzku v hlavní roli. Každý člen je svým jedinečným způsobem tak trochu šílený, a jejich interakce plodí krásně absurdní situace, a kvanta hlášek. Můj nejoblíbenější je asi Vork. Upřímně doufám, že nedopadnu tak, jako on. ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ale jestli to má platit jako odstrašující příklad, tak aspoň u mě se to úplně míjí účinkem, protože při každém díle mám strašnou chuť si nějaké to středověké RPG zahrát :-) Malarkey: tak nějak automaticky jsem předpokládal, že půjde o World of Warcraft, až tvoje otázka mě vlastně přiměla soustředit se na to, že v seriálu to snad opravdu zatím nepadlo... ()

Larky 

všechny recenze uživatele

První dvě sezóny jsou parádní a úspěšně a komediálně sondují život dnešních pařanů, ovšem třetí a čtvrtá jsou tak nudné, že hodnocení jde skoro k odpadu a nezachrání to ani solidní (ikdyž přibývajícími díly trošku otravná) Felicia Day. Takhle neuvěřitelně sestupnou tendenci v rámci seriálů dlouho nepamatuji. 1.sezóna - *****, 2.sezóna - *****, 3.sezóna - **, 4.sezóna - *...celkově - slabší 3*. BTW: daleko lepší než poslední dvě serie jsou klipy, které je mají propagovat, v nich je Felicia tak okouzlující, že musí rozhodně být mokrým snem každého nerda (a nejen jeho). ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Pro gamery totální must-see, pro normální lidi... no řekněme že ti se taky budou bavit, i když občas nebudou rozumět pár termínům :-) Díky párminutové délce (a "vysílání" na TyTrubce) je to ideální seriálek na volné odpoledne. Potěší taky bonusy (hudební klipy herců atd.) - doporučuju projít celý YT kanál Guildy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno