Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

No proc ne. Ambiciozni projekt to je ale jako plnohodnotnou podivanou bych to nehodnotil. Spise jde o ten napad uzavrenych lidi kteri se znaji jenom po internetu a shoda okolnosti je primeje setkat se cimz se vytvori jista forma pratelstvi. Jak rikam proc ne a na zabiti nudy koukatelna podivana. EFIT: Tak na to koukam asi rok pote a libi se mi to cim dal vice. Nemuzu jinak tak pridavam hvezdicku. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

I když jsem chvíli hrál World of Warcraft a delší chvíli online verzi Pána prstenů - toto není pro mě. Úžasná Felicia Day se zásobníkem grimas a pak už nic. Nuda, nuda, trapnost, jiskřička naděje a nuda. Dojel jsem do půlky druhé série, ale dál už to nejde. Ovšem i tak mě dostal perfektní "Do you wanna date my avatar" song. ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

1. séria (60%): webseriály sa hodnotia ťažko- každá časť má 4 minúty a dosť často neobsahuje nič svoje, je len pokračovaním toho minulého a predchodcom toho budúceho (znamená: nedá sa povedať, žeby každá časť bola aspoň sčasti o inom a keby sa zlepia, vytvoria 40 minútový celok). Sem tam sa podarí aj nejaký úsmevný vtip. Vďaka Felicii sa však na to pozerá dobre a musím uznať, že posledný diel série bol pekným vyvrcholením :) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

První série: Tak tahle partička asociálů si mě získala téměř okamžitě. A nemilujte je, když jsou tak divní… Vork, Codex, Zaboo, Clara, Tinkerballa a Bladezz. Anebo taky plešoun, který šetří, kde se dá (dokonce pobírá sociální dávky svého mrtvého dědy… mimochodem, není to ilegální? :-)), zrzka, kterou vyhodil i vlastní cvokař, napůl Žid a napůl Hind, který se nastěhoval k zrzce, Asiatka, která nedá z ruky hry a pošuk, který Guildě ukradl vše, co měla. Tak přesně o tomhle je první série tohoto vynikajícího seriálu. Věřím, že ti, kteří už mají svou vlastní zkušenost s nějakou MMORPG hrou (já hrál nějaký ten čas WoW) tohle budou minimálně milovat. A ti ostatní? Ti se snad taky zasmějí, ale asi o 50 % míň, než my, kteří jsme si už něco prošli. Zkrátka a dobře, pokud jsou pro vás pojmy jako Guild, Gold, Raid, Experience nebo Skills tak běžné, jako voda, oheň a vzduch, tak po The Guild sáhněte všemi deseti. A kde? Například zde to máte i s českými titulky. Já po první sérii nemůžu jinak, hodnotím maximem a jdu na další díly. Druhá série: Ženy. Žít se bez nich nedá a se mnou na rande nepůjdou. Už ne tak bezchybné, jako první série, přesto jsem se dost nasmál a kvalita klesla fakt jen o minimum. Navíc se mi zdá, že se do popředí dostává Vork, což je IMHO více než dobře. 95 %. Třetí a čtvrtá série: Zatímco třetí série byla skvělá, čtvrtou bych neváhal označit za téměř geniální. Seriál se prostě nemůže omrzet, když jeden díl má cca. 5 minut. A Felicia Day... tohle je sen každého kluka, kdo někdy hrál nějakou MMORPG hru. Třetí série - 90 %, čtvrtá - 100 %. A těším se na pátou! ()

Garfildka4 

všechny recenze uživatele

Vtipný webseriál o guildě, jejíž členové sice nejsou normální, ale působí jako ze všedního života ( žádní speciální herci, prostě normální lidi). Tink, která věčně nad něčím ohrnuje nos, pirát Bladezz, který má ještě krutější mladší sestru, Clara - nevyléčitelná hráčka, která zapomněla, že má děti, Vork, který vydělá na naprosto všem, Zaboo co má věčně problémy s ženami a Codex - hlavní hrdinka, bez které si seriál tohoto typu nemůžu ani představit.. A i když moc peněz nemají, tak pátá a šestá série vypadají skvěle... ale musím říct, že první 3 série byli asi nejlepší. :) Myslím, že seriál si získá i ty, co zrovna nepaří RPGéčka, protože samotná hra se tam zase tolik neřeší.. Nicméně, pro mě je to dokonalý seriál. :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama