Reklama

Reklama

JONAS

(seriál)
USA, 2009, 34x25 min
(další profese)

VOD (1)

Hudební senzace Jonas Brothers hraje fiktivní rokové hvězdy v situační komedii, jež je v mnoha epizodách doplněna původní hudbou. V jednotlivých epizodách sledujeme rockové hvězdy a zároveň bratry Kevina, Joa a Nicka Lucasovy, kteří tvoří skupinu JONAS. Doprovázíme je při komediálních setkáních i dobrodružstvích, kdy se pokoušejí vést obyčejný život, třebaže s elegantními kytarami, na koncertních turné JONAS, vidíme jejich cool oblečení a davy fanatických fanoušků, kteří je pronásledují na každém kroku. Seriál se odehrává v domě bratrů Lucasových v New Jersey (přestavěná požární stanice), kde žijí se svými rodiči Tomem a Sandy a malým bratrem Frankiem, a na Horace Mantis Academy, soukromé škole, kterou navštěvují i jejich dlouholetá přítelkyně a stylový guru Stella Malone a Macy Misa, jejich samozvaná fanynka číslo 1. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Z odpadu jsem se dostal až ke třem Hvězdičkám. Jonas mi připadá jako nejlepší hraný seriál z dílny Disney Channel. Dokonce se u toho dá i zasmát, což u Hany Montany, či kouzelníku nenajdete, pokud vám není po 10 let. Nejlepší je hodnotit po zhruba 5 dílech a hlavně nehodnotit podle toho, jestli máte kapelu rádi, nebo jí nesnášite. 68% (Hodnocení nezahrnuje Jonas L.A.) ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Tak dlouho chodil Disney a jeho velký šéf Mickey Mouse se džbánem pro vodu, až konečně vytvořil seriál tak hrůzný, že mu rovno není. Hlavní problém je v tom, že ústřední trojice neviděla herecké schopnosti ani z jedoucího Pendolina, scénář nejspíš psali sami fanoušci této kapely stylem - "JŮ a teď by mohli ukázat své záběry svého dětství, jů" - no a ... a víc už nic. O nic jiného totiž v této frašce nejde. ()

Reklama

Popluh odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně nehodnotím na základě dvou dílů, ale tenhle "počin" je předpeklí pekla zvaného Disney Channel. Opravdu jsem rád, že mi bylo umožněno vyrůst na Rychlé rotě a My z Kačerova a ne na podobných skvostech jako je tohle nebo Hannah Montana, které svojí podvratnou činností zapříčinily, že na těch mainstreamových hudebních stanicích hrají v "rock charts" spíš pop. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Tak první série - viděla jsem snad dva díly a musím říct, že to je příšerné. Nápad nijaký, co se mělo jevit komické v mých očích vypadalo a znělo opravdu tragicky. Opravdu pro vypatlané teenagery. Druhá řada - z nudy jsem se podívala na pár dílů a musím přiznat, že se mi vcelku i líbilo. Podstatným rozdílem bylo, že druhá řada měla nějaký původní smysl. Něco, co mělo začátek a konec - prázdniny v LA a jejich vývoj. Za druhou řadu ode mě mají dvě hvězdy. ()

D28 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja sa priznám, že pár dielov som pozrela kvôli zvrátenej túžbe "pokritizovať si " dosýtosti, keďže väčšinou sa snažím nájsť dáke to plus pri každom filme.Ale nie je vôbec smiešne, že okrem toho, že seriál je fakt hlúpy, neoriginálny, trápny a zbytočný, je hlavne neuveriteľným školením pre malých narcisov, zveličuje pochybné hodnoty a uctieva nezmysly.Trochu to preženiem,ale v konečnom dôsledku je až nebezpečný pre menej inteligentné indivíduá,hlavne ktoré to pravdepodobne pozerajú. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Nick Jonas v dokumentu Chasing Happiness (2019) řekl, že druhá řada pořadu je věc, které za kariéry kapely nejvíce litoval. Hlavní změna ve druhé sérii byla, že zatímco první řada byla rodinná komedie, tak druhá měla žánr drama. (Vitox)
  • Videonahrávky, na které se rodina dívá v epizodě Domácí videa, jsou ve skutečnosti opravdové domácí záznamy členů Jonas Brothers a Chelsea Staub. (Vitox)

Reklama

Reklama