Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zpívánky jsou u nás doposud jedním z nejstarších a nejvděčnějších pořadů na obrazovce České televize. Je to zpěvník tradičních lidových písniček a říkanek. (Rodriguez)

Diskuze

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Tý jo, tak to koukám, jak se Zpívánky těší ne-oblibě... :) Já pořady nehodnotím, ale v dětství jsem míval Zpívánky poměrně rád. Byly díly (písníčky), který jsem nemusel, ale i díly, který jsem si vyloženě užíval... Zvláštní. Na druhou stranu když tady čtu něco o "povinném" sledování a zpívání, tak se zas tolik nedivim :)

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Vím, vím je to na dlouho, kort teď tím masovým přidáváním jiných pořadů, snad tedy časem no...

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

Tak to můžeme přidat :-). Kdyby se nahodili všichni, kteří zde vystupovali, asi by to hodilo pěknej seznam. Já si ještě vzpomínám na Pavla Zedníčka ale jinak mě nikdo nenapadá...Možná Jana Paulová tam byla. Schválně jsem se mrknul na web ČT, ale jsou tam psaný jen názvy písníček a ne, kdo v tom účinkoval.

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

Karlos80: Ano, byl to díl, kde "zpíval" Jiří Růžička mladší, ale už si nepamatuju co.

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

V poslední době jsem to párkrát slyšel, samozřejmě, že to znám i z dětství ale je to takové ubohé, před 15 roky to působilo jinak. Nejvíc mi utkvěl díl s Jirkou Růžičkou.**

Smok

Smok (hodnocení, recenze)

Pamätám sa ako nás to nútili pozerať v škôlke a spievať podľa predlohy. Už vtedy mi toto pra-karaoke nesedelo a má to za následok, že môj hudobný vkus sa vyvíjal podstatne tvrdším smerom, za čo som ale vlastne vďačný.

Reklama

Reklama