Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (416)

01Zuzana10 odpad!

všechny recenze uživatele

Možno ľudia, ktorí tomu chápu alebo majú radi takýto "chlapský svet" môžu oceniť tento film. Sorry, ja nie. Hlúposť, IMHO. A príliž vulgárna. Nemám to rada. A stopáž 105 min.? Panebože. Nemala som sa na čo pozerať. Zápletka o ničom, bez vtipu, neznášam nadávajúcich sprimitizovaných "chlapov" ale ani takých, ktorí sa ako chlapi nesprávajú. Strata času. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jason Segal nám krapet přibral od poslední komedie. Ale to nic nemění na tom, že by na této komedii ubral. To právě naopak. Stále dobře mu to šlape i tady, ale já bych tomu přecijen dal tři hvězdičky. Kolikrát jsem se tomu zasmál, ale hlavně jen díky jemu. Nikdo jiný na tom úspěch nemá a hrát prim na herci, který se ve filmu objeví až skoro po půlhodině mi příjde trošičku divné, i když je tam pak až do konce. Kopačky jsou prostě jiný matroš. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejblbější na této komedii je, že by to fungovalo stejně, kdyby se role obou (nešťastně zvolených) herců prohodily. Pokaždé by to byla taková instantní umravněná komedie s poučením. A takových rošád by se v tomto filmu mohlo udělat hned několik a nikdo by nic nepoznal. K tomu smíchu by nepomohlo ale nic. Ani Lou Ferrigno. Velkou službu filmu dělá jeho český překlad. Přísahám, že kdyby se to doslovně jmenovalo Miluju tě, chlape, že nemám co hodnotit. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrná komedie s mým oblíbeným J. Segelem (nám známého z nejlepšího sitcomu How I Met Your Mother). Líbila se mi tématika toho, jak funguje kamarádství v době vážného vztahu. Kašle se během takového vztahu na kamarády? Já myslím, že ano a spousta lidí mi to potvrdí. Jenže tenhle film je spíš o druhé straně mince. Kašle se na přítele či přítelkyni, pokud si najdete nového kámoše? Jak už to ale v životě chodí, ta pravá cesta je ta střední. 65% ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Příjemné tím, že milostná klišé (a že jich tam je) vystavuje intenzivnímu můžu chlapáckých sedánek, fekálních fórků a pubertálních hovězinek. Segel a Rudd jsou sehraní a přesvědčiví, situace patřičně trapné a i když nakonec dojde na lautr stejně pitomé výlevy jako v tuctových milostných komediích, ta lehká subverze je činí celkem snesitelnými. Kámoš k pohledání si solidně utahuje ze soukmenovců, faktem zůstává, že si přeci jen víc mohl utahovat především sám ze sebe... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Kytara, na kterou hraje Peter v garáži skladbu Tom Sawyer, je Fender Geddy Lee Jazz Bass – téměř dokonalá replika kytary, na kterou hrál kytarista a zpěvák skupiny Rush, Geddy Lee. Na koncertě hraje Lee na originální kousek kytary. (HellFire)
  • Členové rockové skupiny OK Go se objeví na konci filmu v titulcích. (HellFire)
  • J.K. Simmons hraje otce Paula, přitom je pouze o 14 let starší. (HellFire)

Reklama

Reklama