Reklama

Reklama

Připravte se na pořádný tanec! Stěhování z Bostonu do provinčního maloměsta znamená pro středoškoláka Rena MacCormacka (Kenny Wormald) obrovský kulturní šok. Po tragické nehodě tu totiž zdejší reverend Shaw Moore (Dennis Quaid) dosáhl zákazu hudebních a tanečních akcí. Pro Rena, který se zamiluje do reverendovy nezkrotné dcery (Julianne Hough), je to výzva. Díky němu nakonec strnulé město znovu ožívá. Diváci i kritika jsou zajedno: „Budete mít chuť vstát a dát se do tance! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (141)

Chen 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani ne taneční film, jako spíše drama o mladých, kteří si chtějí své mládí užít, chybovat a učit se ze svých uklouznutí. Pár tanečních čísel tu je, nejsou špatná, ale nejde o hlavní devizu, se kterou Footloose pracuje. Některé "dramatické" momenty byly trošku úsměvné, jinak jsem si to ale užil. A konečně jsem po dlouhé době viděl Andie MacDowell, což mě velmi potěšilo. ()

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Žeby som mal nutkanie skočiť na parket a zodrať tam pár tenisiek, ani v najmenšom. Pri pohľade na nádherné modré kukadlá a natriasajúci sa zadok Julianne Hough, ostatok sympatického obsadenia a za znenia chytľavého hudobného podmazu sa však za minútami tohto podľa očakávania tuctového príbehu - kde ani romantická podzápletka nefunguje tak, ako som si predstavoval - len zaprášilo. A to som si sprvoti v duchu vravel, že prinajlepšom štvrťhodinka bude nazvyš. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Remake neremake, tento film je pouhý moralizační blábol napěchovaný tou nejkýčovitější americkou MTV popkulturou. Nebudu se pitvat scénářem, působí však velmi nedotaženě a prázdně, naopak veliký je nápor prvoplánovitého patosu a nechtěné úsměvnosti, zato tance je trestuhodně poskrovnu. Postavy si bohužel nedokázaly získat mé sympatie. Herecké obsazení nijak nevybočuje, ani pozitivně, ani negativně. Julianne Hough mě zaujala v Bezpečném přístavu, tady však ještě působí jako nevyzrálé káčátko bez patřičné jiskrnosti, byť jí to sluší i zde. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jsou daleko horší věci, které by měly být zakázany. K nim tanec rozhodně nepatří. Bylo velmi příjemné zase po několika letech vidět herečku Andie MacDowell v něčem jiném než je reklama na zkrášlujcí prostředky, které zabraňují tvorbě vrásek nebo co to vlastně bylo. Původní verzi filmu s mladým Kevinem Baconem považuju za klasiku, které dám přednost před tímto remakem. Mě tady pořád něco chybělo. Je vidět, že nejsem jediná, kdo si myslí, že Julianne Hough vypadá jako Jennifer Aniston. Ty dvě herečky mají stejná gesta a výraz a úplně stějně se i usmívají. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Připravte se na pořádný tanec!? Ale no tak, kde? Abych se přiznala, choreografie tohoto filmu mě za srdce ani za toho vůbec nevzala, natož hudba, co to všechno provázela. Tanec mám opravdu ráda, ale tady mě moc nevzal. Ani příběh. Kluk měl sice vcelku dobrý charakter, ale na tom se takový film uvést nedá. Ani na netancujícím kamarádovi. Ani nevím, komu bych tenhle film mohla doporučit… ()

Galerie (39)

Zajímavosti (19)

  • Linka "Let's Dance" sa nakrútila na 20 záberov. (Arsenal83)

Související novinky

Zaškatulkovaní (?) jinoši

Zaškatulkovaní (?) jinoši

29.03.2009

Robert Pattinson a Zac Efron. Každá průměrná dorostenka by některého z nich ráda viděla v roli otce svých dětí. Jaké role jim ale nabízí Hollywood? Pattinson se právě proslavil, takže se ještě nemůže… (více)

Reklama

Reklama