Reklama

Reklama

Vyrazit si na dovolenou na krásný ostrov v Tichomoří, to byl původní plán Jasona a Cynthie. Prožívají vážnou manželskou krizi a v letovisku Eden Resort poskytují prý skvělou terapii pro páry. Jenže to má háček. Pobyt je neskutečně drahý. A tak přemluví své přátele, ať jedou s nimi, protože pak dostanou skupinovou slevu. Dave se svojí ženou Ronnie jsou přesvědčeni, že manželskou terapii vůbec nepotřebují, přesto se nechají nalákat. Přemluví Lucy a Joeyho i Shanea s mladičkou přítelkyní Jennifer. Netuší však, že prázdninový Eden resort vede podivínský manželský poradce Marcel, který rozpozná, že i v těchto vztazích to dost skřípe. Všechny donutí, aby na svých vztazích začali pracovat. Z uvolněné dovolené se tak stává peklo na zemi. Jenže nic nespojí tak dobře jako společný nepřítel, v tomto případě Marcel a jeho lidé... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (273)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Trable v ráji měla být komedie, nicméně žánrově jde spíš o odlehčené romantické vztahové drama, ve kterém toho ovšem příliš nefunguje. Něco málo tedy zachraňuje prakticky jen pánské herecké osazenstvo, kdy jak Vaughn, tak Bateman a Favreau jsou sympaťáci a žánrem ostřílení borci a dokážou alespoň sem tam vyloudit na diváckých ústech nějaký ten menší úsměv, zbytek je ale vážně jen nepřesvědčivý pokus o klasický hollywoodský cukrkandl, se zoufalým poselstvím o napravení neuspořádaných partnerských vztahů, takže přes zdlouhavý a nezajímavý úvod se příjezdem na exotický ostrov ujme slova čistě jen teatrální šaškování, plné zoufale působících dialogů, trapného chování a nesoudných výstupů veškerých postav, a vše to jen podtrhává pořádná nezáživnost, bez vtipu, emocí a přesvědčivosti. V podstatě většina filmu pak obstarávají jen neustále dohady, hádky, obviňování a urážení, aby na konci filmu ovšem mohli samozřejmě všichni trapným způsobem prozřít, triviálně se usmířit a s úsměvem na rtu odjet zpět do svých domovů, pokračovat ve svých, nyní již přitrouble napravených, životech. Je to celé zkrátka strašně banální, naivní a nevkusný a rozhodně to není ani trochu zábavný, tohle se prostě fakt nepovedlo. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Místo postav tu máme karikatury, takže sranda je vydřená jako kolena, která, ať už z jakéhokoliv důvodu, klečela dlouho na písku. Ve skutečnosti je to spíš smutné. ____ Copak, písečné pláže i moře jsou ve filmu moc hezké, ale to už je lepší sledovat nějaký dokument National Geographic, protože tam vás nebude otravovat čtveřice manželských (většinou) párů, z nichž jednomu každému byste nejradši jednu vrazili. /12. 2. 15./ ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další tuctová americká komedie, kterou opravdu stačí vidět jen jednou. Nicméně vzhledem k tomu že jsem si tu tentokrát moc humorné zábavy neužil, věnoval jsem svou pozornost jiným „prvkům“. Opravdu nádherné prostředí mě doslova hypnotizovalo, stejně jako trojice Kristen Bell, Malin Akerman a Kristin Davis, které se vedly rozhodně lépe nežli jejich mužští protějšci a co si budeme nalhávat, v plavkách/ spodním prádle vypadaly lépe než oni. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Ups, tak nějak to vypadá, když se někdo rozhodne zfilmovat proces stáčení nudy. Doslova. Při sledování jsem cítil, jak stárnu, jak se mé kosti drolí a tkáň usychá. To vše nataženo na mučivé dvě hodiny, za které by si Favreau s Vaughnem jako scénáristé zasloužili bodyček proti železnými hroty posázené stěně. Tihle dva bývají normálně vtipní až na půdu, takže nechápu, co jim přelítlo přes nos zrovna v tomto případě, protože i slovutný Jean Reno jest otravný jako přerostený ovád (věta o které bych se nenadál, že ji někdy vyslovím). Že by nadutost a přehnaná sebedůvěra? Tak tentokrát vám to pánové nevyšlo (opravdu naprosto nečekaně), ale budu shovívavý a případnému reparátu dám šanci. Ovšem momentálně uděluji body pouze za prostředí, ve kterém se tato filmová katastrofa odehrává. Tropický ráj, do kterého bych se nejraději odstěhoval, tedy do té východní části samozřejmě. 20% ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Já se těšila na vtipný film se sympatickými herci a ono to bylo otravné, zoufale nevtipné a hodně nereálné. Určitě se problémy v několikaletém manželství vyřeší za týden jenom tím, že budete dírou v podlaze čučet na rybky v moři, na hubené holky nebo na toho svalnatýho troubu. Bylo to strašně hloupý! To neni ani film na nedělní odpoledne, to je film na přetrpění a pak už nikdy více... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel převážně na ostrově Bora-Bora ve Francouzské Polynésii. (griph)
  • Scénář napsali představitelé hlavních rolí Vince Vaughn a Jon Favreau proto, aby "normální lidi se všedními problémy přenesli do výjimečného prostředí". (vendy63)
  • Vernon Vaughan, který hrál otce Vince Vaughana (Dave), je jeho otcem i ve skutečnosti. (sir-dave)

Reklama

Reklama