Reklama

Reklama

Vyrazit si na dovolenou na krásný ostrov v Tichomoří, to byl původní plán Jasona a Cynthie. Prožívají vážnou manželskou krizi a v letovisku Eden Resort poskytují prý skvělou terapii pro páry. Jenže to má háček. Pobyt je neskutečně drahý. A tak přemluví své přátele, ať jedou s nimi, protože pak dostanou skupinovou slevu. Dave se svojí ženou Ronnie jsou přesvědčeni, že manželskou terapii vůbec nepotřebují, přesto se nechají nalákat. Přemluví Lucy a Joeyho i Shanea s mladičkou přítelkyní Jennifer. Netuší však, že prázdninový Eden resort vede podivínský manželský poradce Marcel, který rozpozná, že i v těchto vztazích to dost skřípe. Všechny donutí, aby na svých vztazích začali pracovat. Z uvolněné dovolené se tak stává peklo na zemi. Jenže nic nespojí tak dobře jako společný nepřítel, v tomto případě Marcel a jeho lidé... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (273)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Místo postav tu máme karikatury, takže sranda je vydřená jako kolena, která, ať už z jakéhokoliv důvodu, klečela dlouho na písku. Ve skutečnosti je to spíš smutné. ____ Copak, písečné pláže i moře jsou ve filmu moc hezké, ale to už je lepší sledovat nějaký dokument National Geographic, protože tam vás nebude otravovat čtveřice manželských (většinou) párů, z nichž jednomu každému byste nejradši jednu vrazili. /12. 2. 15./ ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie na nedělní odpoledne. Ničím nepřekvapí, ale stále se na to, ať už kvůli hercům či oblasti tropického ostrova, dá v klidu koukat. Nijak špatné to nebylo a občas jsem se i zasmál, ohodnotit to nemůžu jinak než čistý průměr. Akorát mohli dát v Guitar Hero na experta nějakou méně nudnější písničku :). ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Budování partnerské spolupráce v šest ráno?" V budování partnerské spolupráce nijak zvlášť nevynikám v jakoukoli hodinu, takže šest ráno by mi naprosto vyhovovalo. Horší je to s našimi přáteli, kteří po vynikající powerpointové prezentaci následků rozchodu a časového harmonogramu hledání nových partnerů, vyrazili do Ráje. Jel jsem s nimi, takže jsem zjistil, že Východní Ráj je rozhodně zajímavějším místem než Západní Ráj, že dlouholetí přátelé se pod zářícím sluncem stali králíkem, vlkem, včelou či oslem a že Monsieur Marcel by při urovnávání mého manželství zemřel nejpozději pět minut po zahájení lekce. Patrně by ho spapal žralok v obýváku, ale to je jedno, protože takto se mají řešit partnerské krize. Kdo si jimi neprošel, ten se asi nepobaví, ale já se nasmál do sytosti. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Film mě docela zklamal..čekala jsem od něj něco víc, větší zábavu, méně narážek na erotika..měla to být komedie, ne komedie pro nadržené. Jediné krásné tam byla ta průzračná voda..hned bych si zaplavala...jinak celkem nuda...ano párkrát jsem se zasmála, někteří herci mi byli sympatičtí, ale třeba toho trenéra jógy sem nemohla vystát..grrr...nejsympatičtější byl a nejlepší herecký výkon předvedl Vince Vaughn. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, obvykle mě tady takovéhle komediální lomeno romantické jednohubky baví. Pohodička, klídek, nohy na stůl a teď se budeme nenáročně ale chutně ládovat. Tentokrát - chyba lávky. Tady se za jednohubku totiž vydává skoro dvouhodinový chlebíček, skládající se z okoralé příběhové veky, laciného a hlavně zajedeného hereckého salámu a povadlého drobného lístku zábavního salátu. A na vrch někdo nepochopitelně přidal ždibíček importovaného francouzského kaviáru, jemuž se nedají upřít kvality, a má své ctěné místo (hlavně v dobách dřívějších) ale ve zdejší kombinaci a podání dost škádlil mé dávivé reflexy. Ale díky tomu znovu dostávám pocit že francouzské speciality jsou sice dobré, i když ne pro všechny, ale velmi rychle se kazí a filmoví kuchaři mají nějaké zvrácené choutky je znovu recyklovat... Po malé odbočce se tedy vrátím k tomu, že se mi tentokrát pusa dost křivila a místy jsem si zaskřípal zuby. Takže pokud i přes mou reflexi stále máte chuť, dám vám malou radu: nachystejte se ještě něco ostřejšího na potom. Na trávení. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Vernon Vaughan, který hrál otce Vince Vaughana (Dave), je jeho otcem i ve skutečnosti. (sir-dave)
  • Film se natáčel převážně na ostrově Bora-Bora ve Francouzské Polynésii. (griph)
  • Scénář napsali představitelé hlavních rolí Vince Vaughn a Jon Favreau proto, aby "normální lidi se všedními problémy přenesli do výjimečného prostředí". (vendy63)

Reklama

Reklama