Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Soutěžně zábavný pořad Ivana Mládka s hosty a country kapelami. (TV Nova)

Recenze (72)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Geni(t)ální komik a patrně nejznámější hráč na banjo, Ivan Mládek, dneska už vlastně spíš Stárek, mi osobně prostě vždy dovede stejně bezvýhradně zničit bránice, jako mě dokáže celý koncept pořadu - Ona ta estráda už vlastně varovně zní z názvu a country jako takové by se mělo dostat mimo zákon !! ;) - s více než polovinou trapnoscének, vyjma tedy výborných Pitkinových stand up výstupů, a většinou hudebních čísel naprosto znechutit.. ()

V.N. odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto podivná zábava, na naprosto podivné TV Nova. Pan Ivan Mládek už snad nemohl hlouběji klesnout. Dost mi to připomíná většinou dosti nezábavné televizní pořady před rokem 1989, které však tento počin v některých případech vysoko převyšují. Pana Mládka respektuji, ale tento pořad jsem opravdu nebyl schopen dokoukat a tento typ humoru je mimo mé chápání. ()

Reklama

d-fens 

všechny recenze uživatele

aj neinteligentný humor môže byť zábavný. Preto tu nemienim hrať žiadneho inťoša, geeka (či ako sa tomu hovorí?, predsalen už starnem) a vôbec sa nehanbím za to, že napríklad na Pešákovej vete "Tamhle plave hovno!" som sa výborne zasmial. No a samozrejme Ivan Mládek je majster hovoreného slova (haxen, mit chlupen). Pozerám na tie percentá (55), a niečo mi hovorí, že by som sa mal hanbiť, že ma mládekovský humor baví, ale pravdou je, že ma naozaj dokáže pobaviť, a preto sa za nič nehanbím. Skôr by som sa hanbil, keby som sa snažil klamať sám seba a do hodnotenia premietať svoje intelektuálne poňatie vlastného ega :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak to já měl pořady Ivana Mládka vždycky rád. Čundrcountryshow jsem si nechal ujít málokdy. Nejlepší byli a jsou jeho texty písniček. S hranými scénkami už to bylo trošku slabší – některé zaváněly trapností, ale našly se i také, u kterých jsem se opravdu dobře pobavil. Navíc se obklopil takovými „zjevy“ – že se tomu prostě nedalo nesmát se. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Trapné. To je první slovo, které mě ve spojení s pořadem Čundrcountryshow napadá. To platí i pro Ivana Mládka obecně. Jako osoba mi byl vždy nesympatický a jeho vtipy byly trapné, a když už se mu nějaký povedl, zabil ho svým podáním… žééé.. K sobě si navíc nabral bandu podobně trapných lidí, kteří se nikde jinde předtím ani potom neuchytili. Jedná hodně sedřená hvězda. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama