Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Soutěžně zábavný pořad Ivana Mládka s hosty a country kapelami. (TV Nova)

Recenze (72)

Paity 

všechny recenze uživatele

Sám se klidně přiznám, že ze začátku jsem na to koukal. Přece jen, bylo to něco nového, jiného, já byl mladý a blbý a k tomu ještě vtipy Ivana Mládka. Postupem času jsem ale pochopil, že to kvalita rozhodně není a i jsem se u toho přestal bavit. Možná v důsledku toho, že tomuto pořadu začala šlapat významným způsobem na paty konkurence. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Za komunistov sa zo Západu do detských rúk dostali jedine tak nejaké kovbojky. Takže hrať sa kovbojov a indiánov frčalo dosť dlho, aby sa z týchto neskalpov stali fandovia country. Divácka základňa pomerne veľká, humor pomerne bizárek. Ale Kalamity Jane (Lenka Šindelářová) a Lenka Plačková boli určite neprehliadnuteľné. ()

Reklama

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Mládkův osobitý humor se za jeho dlouhé působení v české zábavě proměnil v klasiku. A pokud si dnes pustíme některé z jeho starších projektů, což je vlastně dnes i tahle show, zjistíme, že je jeho humor také úžasně nadčasový. Vedle Mládka pak excelují také Ivo Pešák, Lenka Plačková, Jan Mrázek nebo Zdeněk Srstka. Projev ostatních aktérů mi přijde příliš kýčovitý a za to strhávám tu jednu hvězdu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Televízna zábavná relácia, ktorú má na svedomí známy český hudobný recesista Ivan Mládek. Jeho skladby sú minimálne česko-slovenským unikátom. Nenáročné, ľahko countryové, hudobné koncepcie, hrané na netradičných nástrojoch s obratne napísanými vtipnými textami. Podobnými slovami by som mohol charakterizovať aj "Čundrcountry show". Bola to jednoduchá estrádna show, v ktorej všetci zúčastnení zo seba robili čo najväčších kreténov a dobre sa im to darilo. V ich podaní to bolo dokonca aj vtipné. ** ()

V.N. odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto podivná zábava, na naprosto podivné TV Nova. Pan Ivan Mládek už snad nemohl hlouběji klesnout. Dost mi to připomíná většinou dosti nezábavné televizní pořady před rokem 1989, které však tento počin v některých případech vysoko převyšují. Pana Mládka respektuji, ale tento pořad jsem opravdu nebyl schopen dokoukat a tento typ humoru je mimo mé chápání. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno