Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Soutěžně zábavný pořad Ivana Mládka s hosty a country kapelami. (TV Nova)

Recenze (72)

hippyman 

všechny recenze uživatele

jak tomu již u TV show bývá, někdy se vyvedou a někdy ne... zde tomu nebylo jinak, nejvíc mi vadily tradičně písničky na playback, opakované fórky a neobjektivní posuzování soutěžících... ale když už veškerá snaha najít v bedně něco lepšího ztroskotala, bylo to lepší, než čučet do zdi. a některé mládkovy songy a anekdoty jsou prostě nezapomenutelné. :-) 50% ()

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Mládkův osobitý humor se za jeho dlouhé působení v české zábavě proměnil v klasiku. A pokud si dnes pustíme některé z jeho starších projektů, což je vlastně dnes i tahle show, zjistíme, že je jeho humor také úžasně nadčasový. Vedle Mládka pak excelují také Ivo Pešák, Lenka Plačková, Jan Mrázek nebo Zdeněk Srstka. Projev ostatních aktérů mi přijde příliš kýčovitý a za to strhávám tu jednu hvězdu. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Předchůdce "Country estrády". Znovu důkaz, že pokud někdo má co nabídnout v oblasti humoru, tak se dříve či později může prosadit v TV. Nová doba přála těm, co měli pocit, že to umí lépe, ale ukázalo se, že se vlastně nikdo neobjevil. A pokud ano, tak ne tak vkusný, jako předchůdci (Hron, Rychlík apod.). ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Geni(t)ální komik a patrně nejznámější hráč na banjo, Ivan Mládek, dneska už vlastně spíš Stárek, mi osobně prostě vždy dovede stejně bezvýhradně zničit bránice, jako mě dokáže celý koncept pořadu - Ona ta estráda už vlastně varovně zní z názvu a country jako takové by se mělo dostat mimo zákon !! ;) - s více než polovinou trapnoscének, vyjma tedy výborných Pitkinových stand up výstupů, a většinou hudebních čísel naprosto znechutit.. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Celkem pro pobavení to bylo ucházející. Mě nejvíce štvaly vystoupení country kapel. To jsem se šel vždycky najíst. Zapomenout nelze na paní s "brýlemi" Šindelářovou, která měla světlé momenty a dokázala i ve mě vzbudit pocit smíchu a tomu, komu se to podaří, tak musí opravdu umět. Byly to celkem příjemné víkendové večery s čundrcountry. Celkem ale s hodnocením více než na tři hvězdy nejdu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama