Scénář:
Ivan MládekKamera:
Antonín WeiserHudba:
Ivan MládekÚčinkují:
Ivan Mládek, Jitka Lebišová, Jana Žižková, Ivo Pešák, Václav Upír Krejčí, Lenka Hraj, Lenka Šindelářová, Jan Mrázek, Zdeněk Srstka, Luděk Sobota, Roman Skamene, Jiří Růžička ml., Věra Martinová (více)Obsahy(1)
Soutěžně zábavný pořad Ivana Mládka s hosty a country kapelami. (TV Nova)
Televízna zábavná relácia, ktorú má na svedomí známy český hudobný recesista Ivan Mládek. Jeho skladby sú minimálne česko-slovenským unikátom. Nenáročné, ľahko countryové, hudobné koncepcie, hrané na netradičných nástrojoch s obratne napísanými vtipnými textami. Podobnými slovami by som mohol charakterizovať aj "Čundrcountry show". Bola to jednoduchá estrádna show, v ktorej všetci zúčastnení zo seba robili čo najväčších kreténov a dobre sa im to darilo. V ich podaní to bolo dokonca aj vtipné. ** ()
jak tomu již u TV show bývá, někdy se vyvedou a někdy ne... zde tomu nebylo jinak, nejvíc mi vadily tradičně písničky na playback, opakované fórky a neobjektivní posuzování soutěžících... ale když už veškerá snaha najít v bedně něco lepšího ztroskotala, bylo to lepší, než čučet do zdi. a některé mládkovy songy a anekdoty jsou prostě nezapomenutelné. :-) 50% ()
V začátcích televizní stanice, proč ne? Jako malý kluk jsem se dokázal u Čundrcountry show docela slušně pobavit, ale budoucnost to nemá. I Mládkovo "že" časem omrzí, byť jeho osobnost je na show ještě to nejzajímavější, protože ostatní postavičky nestojí skoro za nic. Úroveň to moc nemá, humor se stal časem vyčpělý a ty "soutěže"... Ach, za ty hned hvězdičku ubírám :) 4/10 ()
Předchůdce "Country estrády". Znovu důkaz, že pokud někdo má co nabídnout v oblasti humoru, tak se dříve či později může prosadit v TV. Nová doba přála těm, co měli pocit, že to umí lépe, ale ukázalo se, že se vlastně nikdo neobjevil. A pokud ano, tak ne tak vkusný, jako předchůdci (Hron, Rychlík apod.). ()
TV-pořad. A já tenhle humor mám rád. Je tu spousta skvělého vtipu, který rozhodně není zcela pro všechny. Celý zábavný pořad je navíc okořeněn i vtipnou hudební vložkou a spousty skvělými gagy. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 75% (4*) | ()