Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Soutěžně zábavný pořad Ivana Mládka s hosty a country kapelami. (TV Nova)

Recenze (72)

hippyman 

všechny recenze uživatele

jak tomu již u TV show bývá, někdy se vyvedou a někdy ne... zde tomu nebylo jinak, nejvíc mi vadily tradičně písničky na playback, opakované fórky a neobjektivní posuzování soutěžících... ale když už veškerá snaha najít v bedně něco lepšího ztroskotala, bylo to lepší, než čučet do zdi. a některé mládkovy songy a anekdoty jsou prostě nezapomenutelné. :-) 50% ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Sám se klidně přiznám, že ze začátku jsem na to koukal. Přece jen, bylo to něco nového, jiného, já byl mladý a blbý a k tomu ještě vtipy Ivana Mládka. Postupem času jsem ale pochopil, že to kvalita rozhodně není a i jsem se u toho přestal bavit. Možná v důsledku toho, že tomuto pořadu začala šlapat významným způsobem na paty konkurence. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Geni(t)ální komik a patrně nejznámější hráč na banjo, Ivan Mládek, dneska už vlastně spíš Stárek, mi osobně prostě vždy dovede stejně bezvýhradně zničit bránice, jako mě dokáže celý koncept pořadu - Ona ta estráda už vlastně varovně zní z názvu a country jako takové by se mělo dostat mimo zákon !! ;) - s více než polovinou trapnoscének, vyjma tedy výborných Pitkinových stand up výstupů, a většinou hudebních čísel naprosto znechutit.. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Předchůdce "Country estrády". Znovu důkaz, že pokud někdo má co nabídnout v oblasti humoru, tak se dříve či později může prosadit v TV. Nová doba přála těm, co měli pocit, že to umí lépe, ale ukázalo se, že se vlastně nikdo neobjevil. A pokud ano, tak ne tak vkusný, jako předchůdci (Hron, Rychlík apod.). ()

d-fens 

všechny recenze uživatele

aj neinteligentný humor môže byť zábavný. Preto tu nemienim hrať žiadneho inťoša, geeka (či ako sa tomu hovorí?, predsalen už starnem) a vôbec sa nehanbím za to, že napríklad na Pešákovej vete "Tamhle plave hovno!" som sa výborne zasmial. No a samozrejme Ivan Mládek je majster hovoreného slova (haxen, mit chlupen). Pozerám na tie percentá (55), a niečo mi hovorí, že by som sa mal hanbiť, že ma mládekovský humor baví, ale pravdou je, že ma naozaj dokáže pobaviť, a preto sa za nič nehanbím. Skôr by som sa hanbil, keby som sa snažil klamať sám seba a do hodnotenia premietať svoje intelektuálne poňatie vlastného ega :) ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama