Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Soutěžně zábavný pořad Ivana Mládka s hosty a country kapelami. (TV Nova)

Recenze (72)

H34D 

všechny recenze uživatele

V začátcích televizní stanice, proč ne? Jako malý kluk jsem se dokázal u Čundrcountry show docela slušně pobavit, ale budoucnost to nemá. I Mládkovo "že" časem omrzí, byť jeho osobnost je na show ještě to nejzajímavější, protože ostatní postavičky nestojí skoro za nic. Úroveň to moc nemá, humor se stal časem vyčpělý a ty "soutěže"... Ach, za ty hned hvězdičku ubírám :) 4/10 ()

sud 

všechny recenze uživatele

...a teď nedávno jsem slyšel takovej fór, kterej se mi hrozně nelíbí, prej: "Víte proč musí mít ženská větší IQ než kůň? Když meje schody, aby nevypila kýbl"... Tenhle pořad jsem ze všech těch Nováckých sledoval nejradši. Mládek je king! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Televízna zábavná relácia, ktorú má na svedomí známy český hudobný recesista Ivan Mládek. Jeho skladby sú minimálne česko-slovenským unikátom. Nenáročné, ľahko countryové, hudobné koncepcie, hrané na netradičných nástrojoch s obratne napísanými vtipnými textami. Podobnými slovami by som mohol charakterizovať aj "Čundrcountry show". Bola to jednoduchá estrádna show, v ktorej všetci zúčastnení zo seba robili čo najväčších kreténov a dobre sa im to darilo. V ich podaní to bolo dokonca aj vtipné. ** ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

jak tomu již u TV show bývá, někdy se vyvedou a někdy ne... zde tomu nebylo jinak, nejvíc mi vadily tradičně písničky na playback, opakované fórky a neobjektivní posuzování soutěžících... ale když už veškerá snaha najít v bedně něco lepšího ztroskotala, bylo to lepší, než čučet do zdi. a některé mládkovy songy a anekdoty jsou prostě nezapomenutelné. :-) 50% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Klasický pořad Ivana Mládka. Něco je dobré a něco zas ne. Milan Pitkyn to celkem zabíjí nebo Zdeněk Srstka jako zesilovač. :D ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. A já tenhle humor mám rád. Je tu spousta skvělého vtipu, který rozhodně není zcela pro všechny. Celý zábavný pořad je navíc okořeněn i vtipnou hudební vložkou a spousty skvělými gagy. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 75% (4*) | ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Předchůdce "Country estrády". Znovu důkaz, že pokud někdo má co nabídnout v oblasti humoru, tak se dříve či později může prosadit v TV. Nová doba přála těm, co měli pocit, že to umí lépe, ale ukázalo se, že se vlastně nikdo neobjevil. A pokud ano, tak ne tak vkusný, jako předchůdci (Hron, Rychlík apod.). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak to já měl pořady Ivana Mládka vždycky rád. Čundrcountryshow jsem si nechal ujít málokdy. Nejlepší byli a jsou jeho texty písniček. S hranými scénkami už to bylo trošku slabší – některé zaváněly trapností, ale našly se i také, u kterých jsem se opravdu dobře pobavil. Navíc se obklopil takovými „zjevy“ – že se tomu prostě nedalo nesmát se. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Celkem pro pobavení to bylo ucházející. Mě nejvíce štvaly vystoupení country kapel. To jsem se šel vždycky najíst. Zapomenout nelze na paní s "brýlemi" Šindelářovou, která měla světlé momenty a dokázala i ve mě vzbudit pocit smíchu a tomu, komu se to podaří, tak musí opravdu umět. Byly to celkem příjemné víkendové večery s čundrcountry. Celkem ale s hodnocením více než na tři hvězdy nejdu. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Geni(t)ální komik a patrně nejznámější hráč na banjo, Ivan Mládek, dneska už vlastně spíš Stárek, mi osobně prostě vždy dovede stejně bezvýhradně zničit bránice, jako mě dokáže celý koncept pořadu - Ona ta estráda už vlastně varovně zní z názvu a country jako takové by se mělo dostat mimo zákon !! ;) - s více než polovinou trapnoscének, vyjma tedy výborných Pitkinových stand up výstupů, a většinou hudebních čísel naprosto znechutit.. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Za komunistov sa zo Západu do detských rúk dostali jedine tak nejaké kovbojky. Takže hrať sa kovbojov a indiánov frčalo dosť dlho, aby sa z týchto neskalpov stali fandovia country. Divácka základňa pomerne veľká, humor pomerne bizárek. Ale Kalamity Jane (Lenka Šindelářová) a Lenka Plačková boli určite neprehliadnuteľné. ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Country teda sice já moc nemusím, ale Mládek byl většinou s jeho fórkama super a když se trefila i Plačková s Pešákem, byla to sranda. V porovnání s dnešní záplavou televizní rádobyzábavy, a protože uherák já můžu taky - 70% ()

Reklama

Reklama