Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Soutěžně zábavný pořad Ivana Mládka s hosty a country kapelami. (TV Nova)

Recenze (72)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak to já měl pořady Ivana Mládka vždycky rád. Čundrcountryshow jsem si nechal ujít málokdy. Nejlepší byli a jsou jeho texty písniček. S hranými scénkami už to bylo trošku slabší – některé zaváněly trapností, ale našly se i také, u kterých jsem se opravdu dobře pobavil. Navíc se obklopil takovými „zjevy“ – že se tomu prostě nedalo nesmát se. ()

d-fens 

všechny recenze uživatele

aj neinteligentný humor môže byť zábavný. Preto tu nemienim hrať žiadneho inťoša, geeka (či ako sa tomu hovorí?, predsalen už starnem) a vôbec sa nehanbím za to, že napríklad na Pešákovej vete "Tamhle plave hovno!" som sa výborne zasmial. No a samozrejme Ivan Mládek je majster hovoreného slova (haxen, mit chlupen). Pozerám na tie percentá (55), a niečo mi hovorí, že by som sa mal hanbiť, že ma mládekovský humor baví, ale pravdou je, že ma naozaj dokáže pobaviť, a preto sa za nič nehanbím. Skôr by som sa hanbil, keby som sa snažil klamať sám seba a do hodnotenia premietať svoje intelektuálne poňatie vlastného ega :) ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Předchůdce "Country estrády". Znovu důkaz, že pokud někdo má co nabídnout v oblasti humoru, tak se dříve či později může prosadit v TV. Nová doba přála těm, co měli pocit, že to umí lépe, ale ukázalo se, že se vlastně nikdo neobjevil. A pokud ano, tak ne tak vkusný, jako předchůdci (Hron, Rychlík apod.). ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

jak tomu již u TV show bývá, někdy se vyvedou a někdy ne... zde tomu nebylo jinak, nejvíc mi vadily tradičně písničky na playback, opakované fórky a neobjektivní posuzování soutěžících... ale když už veškerá snaha najít v bedně něco lepšího ztroskotala, bylo to lepší, než čučet do zdi. a některé mládkovy songy a anekdoty jsou prostě nezapomenutelné. :-) 50% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. A já tenhle humor mám rád. Je tu spousta skvělého vtipu, který rozhodně není zcela pro všechny. Celý zábavný pořad je navíc okořeněn i vtipnou hudební vložkou a spousty skvělými gagy. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 75% (4*) | ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama