Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Soutěžně zábavný pořad Ivana Mládka s hosty a country kapelami. (TV Nova)

Recenze (72)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak to já měl pořady Ivana Mládka vždycky rád. Čundrcountryshow jsem si nechal ujít málokdy. Nejlepší byli a jsou jeho texty písniček. S hranými scénkami už to bylo trošku slabší – některé zaváněly trapností, ale našly se i také, u kterých jsem se opravdu dobře pobavil. Navíc se obklopil takovými „zjevy“ – že se tomu prostě nedalo nesmát se. ()

d-fens 

všechny recenze uživatele

aj neinteligentný humor môže byť zábavný. Preto tu nemienim hrať žiadneho inťoša, geeka (či ako sa tomu hovorí?, predsalen už starnem) a vôbec sa nehanbím za to, že napríklad na Pešákovej vete "Tamhle plave hovno!" som sa výborne zasmial. No a samozrejme Ivan Mládek je majster hovoreného slova (haxen, mit chlupen). Pozerám na tie percentá (55), a niečo mi hovorí, že by som sa mal hanbiť, že ma mládekovský humor baví, ale pravdou je, že ma naozaj dokáže pobaviť, a preto sa za nič nehanbím. Skôr by som sa hanbil, keby som sa snažil klamať sám seba a do hodnotenia premietať svoje intelektuálne poňatie vlastného ega :) ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Celkem pro pobavení to bylo ucházející. Mě nejvíce štvaly vystoupení country kapel. To jsem se šel vždycky najíst. Zapomenout nelze na paní s "brýlemi" Šindelářovou, která měla světlé momenty a dokázala i ve mě vzbudit pocit smíchu a tomu, komu se to podaří, tak musí opravdu umět. Byly to celkem příjemné víkendové večery s čundrcountry. Celkem ale s hodnocením více než na tři hvězdy nejdu. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Za komunistov sa zo Západu do detských rúk dostali jedine tak nejaké kovbojky. Takže hrať sa kovbojov a indiánov frčalo dosť dlho, aby sa z týchto neskalpov stali fandovia country. Divácka základňa pomerne veľká, humor pomerne bizárek. Ale Kalamity Jane (Lenka Šindelářová) a Lenka Plačková boli určite neprehliadnuteľné. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. A já tenhle humor mám rád. Je tu spousta skvělého vtipu, který rozhodně není zcela pro všechny. Celý zábavný pořad je navíc okořeněn i vtipnou hudební vložkou a spousty skvělými gagy. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 75% (4*) | ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama