Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Po sledování všech těch rozervaných Keatsů, Fish tanků, Single manů, jsem se dostal k jemnější, leč neméně životně rozblemcané Chloe, která se zamilovala tak špatně, jak jen to šlo. Tahle exkurze prostředím a lá Ikea, byla jako (v)zívání. Snažíte se, ale není Vám opláceno. Chcete, ale sarkastické řeči sráží imunitu. Dostaví se rýma, popřípadě to nejhloupější jednání. Pomsta. Ale o tom už psalo hodně spisovatelů. Atom si bohužel přičichl k Hollywoodu. Je to pěkný, v začátcích pravdivý, ale na konci totálně tupý. Brutální krása neexistuje. 60% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Chlamýdie na toho, kdo tuto rádoby psychologicko-erotickou frašku označil jako Thriller. Je to přece naprosto jasný Horror! Celou dobu jsem se strašně bál ........, že usnu. Každou chvíli mě dokonale vyděsily ........ kozy padesátileté paní Moorové. V jednom kuse mě jímala hrůza ........, že se unudím xmrti! Od začátku mě poléval studený pot, ........... že to bude o ničem a skončí to naprosto úděsně. Mrazilo mě v zádech z té........ mimořádně odpudivé neherecké blondýny, která snad dostala příležitost vedle standardně vynikajícího pana Neesona protože: a) Skvěle kouří b) Je dcerou producenta c) Je dcerou producenta a skvěle kouří. V noci mě teď pravidelně budí ze spaní představa ........, že by mi manželka pořídila děvku na pokusy při každém podezření z nevěry. To by mi ty profesionálky totálně sjely dezén na mém Egu. ()

Reklama

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller. Julliane i Amanda vynikající, Liam Neeson hraje svůj (vysoký) standart. Bohužel film jde jen po povrchu a nedaří se mu vybudovat takovou atmosféru jako měl v traileru. A ten závěr mohl být také míň béčkový, ale jak jsem řekl, pořád se jedná ve svém žánru o lehký nadprůměr, ale potenciál byl větší. 70% ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Poutavá psychologická hra s prvky thrilleru, ve které se Amanda Seyfried pomalu (ale jistě) vymaňuje ze stínu "té holky z mamma mia" a dokazuje, že je schopna vcelku obstojně zahrát i komplexnější postavu. Moje oblíbenkyně Julianne Moore taky nezklamala, Liam Neeson standard. Mé vůbec první setkání s Atomem Egoyanem. 70-75% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Chloe aneb Amanda Seyfried si pomalu, ale zcela jistě upevňuje svou pozici ve filmovém světě a dokazuje, že má rozhodně na větší role, že utáhne celý film a že není jen pěkná tvářička. A to se (především dnes, kdy mladé, pěkné holky jsou více než herečky spíše modelky) velmi cení. Chloe je typ filmu, který prostě stojí i padá s hlavní postavou a tudíž i s hlavní protagonistkou. Pokud tuto roli zvládne (tento případ) tak se po celý film nenudíte a sledujete komorní drama, které se v závěru jemně přehoupne do thrilleru a Vám to ani nepřijde. Navíc, pokud tuto mladou, krásnou a talentovanou herečku podpoří dvě herecké legendy, jakými bezpochyby Liam Neeson a Julianne Moore jsou, tak se opravdu o výslednou kvalitu filmu nemusíte bát. Je fakt, že si trochu přisazuji, ale co! Já se fakt bavil a (jak říkám asi posté :-)) na Amandu Seyfried se parádně koukalo… Doufám, že se snímek dostane do povědomí diváků, podle mě si to zaslouží. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení trvalo 37 dní a probíhalo v Torontu. (Chloe..)

Reklama

Reklama